Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΜΕΝΤΙΟΥΜ

Θέλετε να μάθετε τα πάντα; Ρωτήστε την Αμάντα! Αμάντα. Το πιο διάσημο μέντιουμ-αστρολόγος, με σπουδές Αστρολογίας και Αποκρυφισμού στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού και πιστοποίηση ISO 9002 είναι μαζί σας για να σας δώσει λύση σε ό,τι σας απασχολεί. Διαβάζει τα ταρό, λέει το τσάι, τον καφέ και την πορτοκαλάδα και επικοινωνεί με τα πνεύματα (ψιλή και δασεία). Τιμές φιλικές, μόνο ραντεβού, αναγνωρισμένη από το κράτος.

Επικοινωνία στο: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Αμάντας.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Το Χόχο, το φαν κλαμπ του Δάσκαλου Νίκου Φώσκολου, αναζητεί για το αρχείο του τα επεισόδια 3, 7, 18, 95, 1.114 και 2.999 της Λάμψης και 1, 19, 32, 107, 325, 824, 825, 1.598 και 1.600 του Καλημέρα Ζωή. Δώρο σε όσους συνεισφέρουν στην αναζήτησή μας ισόβια κάρτα μέλους και γιγαντοαφίσα του Αλέξη με τη Σελήνη.

Επικοινωνήστε στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Αντιγόνης και Λεωνίδα Άρχου.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥΣ

Ώριμη κυρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε κυρίους -ώριμους και μη- με αντικείμενο τη δυναμική των ανθρώπινων σχέσεων, και ιδιαίτερα την αλληλεπίδραση με το γυναικείο φύλο σε λεκτικό και εξωλεκτικό επίπεδο. Βήμα προς βήμα, μάθετε πώς να γοητεύετε τις γυναίκες και να έχετε αποτελεσματικές επαφές.

Τιμές λογικές, ωράριο προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες σας, εχεμύθεια.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίας Τσάτερλι.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ

Διανοούμενος που περνά την κρίση των σαράντα κάπως βαριά ζητά συμβουλές ώστε να μη φριζάρει η νεοαποκτηθείσα μακριά και (μάλλον όχι και τόσο) ανέμελη χαίτη του. Εναλλακτικά, ζητά συμβουλές για ένα επιτυχημένο άφρο λουκ.

Στείλτε τις συμβουλές ομορφιάς σας στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Καθιστού Αρκούδου.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΖΗΤΑ

Μεταχειρισμένες σακούλες εμετού από αεροπλάνα ζητούνται από διεθνούς φήμης συλλέκτη. Δίδεται αμοιβή.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίου Εμετούλη.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ

Θέλετε να κερδίσετε μια θέση στην αιωνιότητα εύκολα και γρήγορα; Θέλετε να σας λατρεύουν; Θέλετε να απολαμβάνετε τα μπένεφιτς ενός αγίου χωρίς κόπο και μαρτύρια;

Τώρα μπορείτε! Η υπηρεσία μας σας αγιοποιεί σε χρόνο ντετέ χωρίς να χρειαστεί να μαρτυρήσετε, να πεθάνετε, να κάνετε θαύματα. Διαλέξτε το δόγμα που σας ενδιαφέρει και απολαύστε την αγιοσύνη σας.

Επικοινωνήστε στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίου Ίφικα Ποντ για λεπτομέρειες.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Από φοιτητή προσφέρεται σε βιολόγο το περιεχόμενο του νεροχύτη του, για την εξερεύνηση των νέων μορφών ζωής που έχουν αναπτυχθεί στα ταπεράκια του.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίου Απλυτήρη.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΜΠΟΪ

Ντελιβεράς ζητείται, με εμπειρία σε σνόουμπορντ και σκι, από σουβλατζίδικο στις Άνδεις. Μεγάλες αποδοχές, τιπς, ασφάλιση.

Στείλτε τα βιογραφικά σας στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Λάμα.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΕΡΝΟΥ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Νεαρός πωλεί τις τρίχες του στέρνου του (χρώμα καστανόξανθο, μήκος 10 cm). Μόνο σοβαρές προτάσεις.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίου Σπανού.

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΖΩΝΕΣ ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ

Πωλούνται ζώνες αγνότητας από ανοξείδωτο υποαλλεργικό ατσάλι με βαμβακερή επίστρωση στον καβάλο. Με σούπερ ανθεκτικές κλειδαριές, προσφέρουν απόλυτη κάλυψη σε άντρες και γυναίκες.

Επιλέξτε από τον πλήρη μας κατάλογο που περιλαμβάνει μια μοναδική ποικιλία μοντέλων, ιδανικών για όλα τα γούστα, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο εκλεπτυσμένα: ζώνες με αγκάθια (μοντέλο Θεία Πάθη), ζώνες με σβαρόφσκι (μοντέλο Δούκισσα του Γιορκ), ζώνες με σφυροδρέπανο (μοντέλο Πατερούλης), ζώνες με τον πυρσό της Νέας Δημοκρατίας (μοντέλο Απόλυτη Διαφθορά - κυκλοφορεί αποκλειστικά σε οπίσθια έκδοση), ζώνες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ (μοντέλο Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα).

Μη χάσετε τη μοναδική μας προσφορά, με κάθε ζώνη αγνότητας δώρο ένα ζευγάρι καταπληκτικές χειροπέδες με βελούδινο κάλυμμα σε χρώμα της επιλογής σας.

Για τον κατάλογό μας επικοινωνήστε στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίου Ντε Σαντ.