Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΖΗΣΕ ΣΑ ΦΑΡΑΩ

Θέλεις να βάλεις μια νότα γκλαμουριάς στη ζωή σου; Έχεις βαρεθεί τις παραδοσιακές λύσεις στέγασης; Τώρα η Pyramids Ltd είναι εδώ για να σου προσφέρει την ιδανική επιλογή. Άφησε τις παραδοσιακές και σόου λαστ γίαρ μεζονέτες για την πλέμπα και ζήσε στη δική σου πυραμίδα! Με φουλ εξοπλισμό και εύκολη και γρήγορη κατασκευή, οι Ιδιωτικές Πυραμίδες της Pyramids Ltd αποτελούν την πρόταση του αύριο στο χώρο της κατοικίας.

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί τη δική σου Ιδιωτική Πυραμίδα σύμφωνα με τις προσωπικές σου ανάγκες ή επέλεξε από τον πλήρη κατάλογό μας με ετοιμοπαράδοτες Ιδιωτικές Πυραμίδες για κάθε γούστο και βαλάντιο.

Επικοινώνησε τώρα στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Ακενατόν.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΥΛΛΟΚΑΡΔΙΑ

Αν έχετε βαρεθεί να τρέμει το φυλλοκάρδι σας ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι γι’ αυτό αντί να παραδίδεστε άνευ όρων στη μοίρα σας. Τώρα ανταλλακτικά φυλλοκάρδια με εύκολη, γρήγορη και άψογη εφαρμογή σε πολλά χρώματα και μεγέθη. Τα ανταλλακτικά φυλλοκάρδια είναι σταθερά, λειτουργικά, με πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και 17 διεθνή βραβεία - και, κυρίως, δεν τρέμουν ποτέ. Δοκιμασμένα σε σκληρές συνθήκες (παρακολούθηση θρίλερ, συναυλιών του Σάκη, στριπτίζ της Ελένης Λουκά κ.λπ.). Θα μας ευγνωμονείτε!

Παραγγελίες στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίου Άκαρδου.

Ένα ακόμα μοναδικό προϊόν της αγαπημένης σας Stone Age Electronics.

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

Θέλω να σ’ ευχαριστήσω που στις δύσκολες αυτές μέρες είσαι δίπλα μου, σταθερός, δυνατός, και αθόρυβος μόνο τόσο, όσο είναι αρκετό για να ξέρω ότι δεν έχεις πεθάνει. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω για τη δροσερή σου ανάσα, την όασή σου μέσα στον καύσωνα, το καταφύγιο που μου προσφέρεις αγόγγυστα και ακούραστα, αβάδιστα κι αβίαστα. Σου αφιερώνω τους στίχους του μεγάλου Ποιητή που είναι σα να γράφτηκαν για σένα. Σ’ αγαπώ.

Χτυπούν καμπάνες πένθιμα
σβήνει ο ανεμιστήρας
της σκέψης μου ο σύντροφος
και της κακής μου μοίρας

Απ’ την ζωή μου την κακή
πέρασε οδοστρωτήρας
και μόνη μου παρηγοριά
ο φτωχός, ο φτωχός μου ανεμιστήρας.

(Λένος Χρηστίδης, Λοστρέ, σελ. 266-267)

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Διάσημος και απόλυτα ειδικευμένος σεφ προσφέρει, αποκλειστικά στους αναγνώστες της Τρανής Ευκαιρίας, υπερεντατικά σεμινάρια Τυρογλυπτικής-Τυροκοπτικής. Ελάτε τώρα να μάθετε όλα τα μυστικά του τυριού και να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας σε τυροαριστουργήματα που θα συζητηθούν.

Οι επιτυχόντες του σεμιναρίου θα συμμετάσχουν με τη μεγάλη τυροομάδα του σεφ στον 182ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τυροκοπτικής-Τυρογλυπτικής που διοργανώνεται στις ΗΠΑ.

Δηλώσεις συμμετοχής: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίου Καμαμπέρ.

*Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ SAKIS

Μάθετε τώρα όλες τις καυτές πληροφορίες για τον πολυαγαπημένο σας Σάκη Ρουβά. Κυκλοφορεί επιτέλους ο πλήρης οδηγός SΑΑΑΑΑΑΑKIS, το απόλυτο έργο της σύγχρονης ποπ κουλτούρας που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη των απανταχού ρουβιτσών κάθε ηλικίας, φύλου και φυλής. Απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας για τον Έλληνα σταρ: τι νούμερο παπούτσι φοράει; τι χρώμα και είδος εσώρουχα προτιμά; ποιοι είναι οι γείτονές του; τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συνέβη στη στρατιωτική του θητεία; είναι αλήθεια ότι το 1992 είναι αλληγορικό, κι αν ναι, τι σημαίνει; Μάθετέ τα όλα!

Παραγγείλτε τώρα το δικό σας αντίτυπο του πλήρους οδηγού για ρουβίτσες και ρουβίτσους στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Σ.Ρ. Και αποκλειστικά για τους αναγνώστες της Τρανής Ευκαιρίας δώρο ο οδηγός και σε σιντί.

*Προσοχή στις απομιμήσεις. Τα Α του τίτλου πρέπει να είναι επτά (7). Τα 5 Α είναι του Καζαντζίδη. Τα άλλα Α δεν ξέρουμε ποιανού είναι πάντως είναι αλλουνού.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ζωντανές μύγες, κουνούπια και λοιπά μικρά έντομα ζητούνται από βατραχάνθρωπο.

Επικοινωνία: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Β.Χ.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ζητείται έμπειρος κηπουρός για γλάστρα σε μπαλκόνι των Πετραλώνων.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Νάκου Μαραμένου.

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΕΝΣΤΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ

Αυθεντικοί ένστολοι (πυροσβέστες, αστυνομικοί, στρατονόμοι κ.λπ.) αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν τη φαντασίωσή σας με εχεμύθεια και εγγύηση ικανοποίησης. Αποκλειστικά για κυρίες.

Για τον πλήρη κατάλογο ένστολων που έχουμε στη διάθεσή σας και για ραντεβού, επικοινωνήστε στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Γιάγκου Λεβέντη.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ

Ο μεγάλος τυφλός γκουρού Λαυρέντιος Ξιφίτσας, διάσημος για τον όρκο σιωπής που αμετακίνητα τηρεί εδώ και 528 χρόνια, θα δώσει μια και μοναδική βουβή διάλεξη στη χώρα μας, στην πλαζ Αλίμου, την Πέμπτη, 2 Ιουλίου του 2009 μ.Χ. και ώρα τρεις το μεσημέρι. Ελάτε να φωτιστείτε από το σπινθηροβόλο πνεύμα ενός από τους σπουδαιότερους διανοητές της ιστορίας του ανθρώπινου είδους.

Διάρκεια event: δύο ώρες. Δωρεάν συμμετοχή κατόπιν κράτησης στο traniefkeria@tinstack.com. Προσφέρονται ξαπλώστρες, λακέρδα και τσίρος. Δίνονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αν το χάσεις, δεν θ’ αγιάσεις!