Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ VEGETARIANS

Αν είστε vegetarian και η Τσικνοπέμπτη είναι για εσάς εφιάλτης, αναγκάζοντάς σας να μείνετε κλεισμένοι σπίτι σας για να απολαύσετε το φύκι και το ραδίκι σας, ήρθε η λύση για εσάς. Ο Σύλλογος Χορτοφάγων Άνω Παναγιάς Το Σουβλιστό Αντίδι σας προσκαλεί στα γραφεία του αυτή την Τσικνοπέμπτη για να τσικνίσουμε μαζί τα ζαρζαβατικά μας!

Πληροφορίες-κρατήσεις στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίας Μελ-Ιτζ Ανό-Σαλάτα.

Γιατί και οι χορτοφάγοι έχουμε δικαίωμα στο τσίκνισμα.

13 σχόλια:

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Πρέπει να φέρω μαζί το αντίδι μου ή είναι προσφορά μαζί με την κράτηση που θα κάνω;

K@terin@ είπε...

δεν είναι τσικνοπέμπτη είναι vegi-πέμπτη και συγνώμη αλλά αν πρέπει να πάρουμε και το αντίδι μαζί μας , αστο κάτσε σπίτι και φάε μόνο σου το ραδίκι!!

Ανώνυμος είπε...

Από κουνουπίδια στον ατμό...
Κουνουπίδια στον καπνό...

M είπε...

@Κοκκινοσκουφίτσα: Εξαρτάται. Αν δεν βρίσκετε αντίδι-sitter για τη βραδιά, φέρτε το, μην το αφήσετε μόνο του σε τέτοια ηλικία, δεν κάνει.

@K@terin@: Σας βρίσκω λίιιιιιιιιγο αρνητική. Γιατί, το καημένο το αντίδι θα μείνει μόνο του στο σπίτι; Κρίμα κι άδικο. Αν πάλι το δικό σας αντίδι είναι τόσο ανεξάρτητο, αφήστε το κι ελάτε μόνη σας. (Το τμήμα marketing του συλλόγου Το Σουβλιστό Αντίδι, πάντως, σας ευχαριστεί θερμά για τη vegi-Πέμπτη και από του χρόνου θα καθιερώσει την ονομασία. Φέτος δεν βγαίνουνε να ξανατυπώσουνε όλες τις αφίσες από την αρχή, συμπαθάτε τους.)

@ΦΤΟ (Φίλος του οικονόμου υποθέτω): Ως Μ., να πω ότι ελπίζω να μην περιλαμβάνονται κουνουπίδια στο μενού, στον ατμό ή στον καπνό: είναι γνωστό τοις πάσι ότι βρωμάνε σαν την Κόλαση.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Πως ακριβώς βρωμάει η κόλαση; Και κυρίως γιατί βρωμάει;)

Εδώ μπορεί να συμβληθεί ο εν λόγω σύλλογος με τον Φουστάνο για ένα μαζικό πακέτο κοψίματος μύτης και ανόρθωσης στήθους με το υλικό.

(Το βετζετεριανιλίκι θέλει και θυσίες)

M είπε...

Φίλε του οικονόμου, τολμώ να πω ότι η πρότασή σας είναι ακραία, εμείς πάντως την μεταφέραμε στον σύλλογο και από κει και πέρα θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

Τα δέοντα στο φίλο σας.

Υ.Γ. Η Κόλαση βρωμάει σαν κουνουπίδι. Πιθανόν γιατί στα καζάνια εκτός από αμαρτωλούς βράζουν και κουνουπίδι (για να συνοδεύσουν το κρέας).

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Ακούστε καλό μου, δεν βρήκα sitter, βρήκα όμως κι άλλες που έχουν αντίδια και θα έρθουμε όλες μαζί με τα αντίδια μας. Πού ξέρεις, μπορεί να σταθώ και τυχερή. Έχω ακούσει ότι τα άτομα με αντίδια ξυπνάνε ευαισθησίες σε άτομα του αντίθετου φύλου με αποτέλεσμα να συνάπτονται μέχρι και ερωτικοί δεσμοί.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Κι εγώ που νόμιζα οτι στα καζάνια έβραζαν φασόλια... τα έτρωγε ο διάολος... (δεν περιγράφω άλλο)

Με την δική σου εξήγηση ηρέμησα κάπως Μ

M είπε...

@Κοκκινοσκουφίτσα: Αυτά έπρεπε να μας τα είχατε πει πριν του Αγίου Βαλεντίνου, να ξέρουμε να πορευόμαστε κι εμείς. Ενημερώστε μας αν πετύχει το σχέδιο, σας το ευχόμαστε ολόψυχα. Ένα αντίδι (ή και περισσότερα) ας σάς φέρουν πιο κοντά και ας σάς κάνουν σετ.

@Φίλος του οικονόμου: Έτσι, έτσι. Πάντα στη διάθεσή σας, μη βασανίζεστε άδικα, μην κουράζετε το μυαλουδάκι σας, αυτό το blog έχει και τα προβλήματα και τις λύσεις.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Ευχαριστώ. Δεν μερίμνησα του Αγίου Βαλεντίνου, επειδή είχα κατάθλιψη. Καταλαβαίνετε, νέα γυναίκα να μεγαλώνω μόνη το αντίδι μου κλπ κλπ κλπ. Όμως κρατήστε την συμβουλή για του χρόνου: με ένα αντίδι πας ταξίδι (στην αγκαλιά του έρωτα)

Fri είπε...

χαχα
Κορυφαίο blog, ξεκαρδιστικές αγγελίες!
Χαίρομαι που σας βρήκα αγαπητοί μου:)

Βέβαια, μιας και τρώω κρέας, θα μου επιτρέψετε να κάνω την Τσικνοπέμπτη μου όπως την ξέρω τόσα χρόνια...

Και να σας ευχηθώ 'Καλά Αντιδο-Τσικνίσματα'!

M είπε...

@Κοκκινοσκουφίτσα: Μα φυσικά και σας κατανοούμε πατόκορφα, δύσκολοι καιροί να μεγαλώνεις αντίδια, έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας, εγώ προσωπικά έχω καταναλώσει τρία πακέτα χαρτομάντιλα kleenex από τη συγκίνησή μου διαβάζοντας το σχόλιο. Συνεχίστε τον αγώνα σας, καλή τύχη στο αντίδι σας, για του χρόνου στου Αγίου Βαλεντίνου βλέπουμε.

@Fri: Δεν καταλαβαίνω πού βρίσκετε το αστείο στο σοβαρό τε και τρανό αυτό blog, αλλά τέλος πάντων, το χιούμορ είναι κάτι τελείως υποκειμενικό, σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και σας καλωσορίζουμε στον ιερό αυτό χώρο, enter at your own risk, κι όσο για την Τσικνοπέμπτη, μη σκάτε, κι εμείς κοψίδια θα φάμε, απλώς από σεβασμό στον φιλοξενούμενο σε αυτή την αγγελία σύλλογο δεν θέλαμε να το μολογήσουμε.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Χθές είχε διαμαρτυρία από vegans στο Μοναστηράκι... δεν πιστεύω να πρόκειται για δάκτυλο του συλλόγου???