Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Ό,τι κι αν θέλετε να αποδείξετε -την αθωότητά σας, την πίστη σας, την ηλικία σας- οι συνεργάτες μας σάς παρέχουν τα απαραίτητα πειστήρια για να μην μείνει καμία αμφιβολία για το αληθές του λόγου σας, ακόμα κι αν η μύτη σας είναι μοντέλο Πινόκιο. Απλώς πείτε μας το θεματάκι σας και εμείς θα σάς δώσουμε τις αδιάσειστες αποδείξεις που χρειάζεστε σε καλή τιμή και με απόλυτη εχεμύθεια.

Επικοινωνήστε στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Μινχάουζεν.

6 σχόλια:

ο φιλος του οικονομου είπε...

Θα ήθελα να αποδείξω οτι μια φορά εκει που κυνηγούσα στα δάση του Τσάρου της Ρωσίας είδα μια πανέμορφη αλεπού με μπλέ γυαλιστερή γούνα.
Δεν ξέρω αν θα με πιστέψετε, γνωρίζοντας οτι είμαι χρόνια κυνηγός, αλλά αυτό το ζώο το λυπήθηκα. Ήθελα όμως πολύ και την γούνα του.

Σε όσες παρόμοιες περιπτώσεις κι αν έχω βρεθεί στο παρελθόν, πάντα η ευστροφία και η στρατιωτική μου εκπαίδευση με έχουν βοηθήσει να υπερνικήσω τις όποιες δυσκολίες.
Χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά αντικατέστησα την σφαίρα του όπλου μου με μία πινέζα και πριν προλάβει η αλεπού να απομακρυνθεί την πέτυχα στην ουρά της, η οποία καρφιτσώθηκε στο πλησιέστερο δέντρο.

Με ψυχραιμία ύστερα έβγαλα το μαχαίρι μου και χάραξα τη μουσούδα της αλεπούς σε σχήμα σταυρού. Το ζώο που σε όλη αυτή την διάρκεια πάσχιζε να ξεφύγει πετάχτηκε έξω και εξαφανίστηκε σώο και αβλαβές, αφήνοντας όμως πίσω την γούνα του, καρφωμένη στο δέντρο.

Την γούνα αυτή έχω μέχρι και σήμερα ως έπαθλο να μου θυμίζει εκείνο μου το κατόρθωμα. Αν με πιάνετε;

Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι αυτό, ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε να αποδείξω εκείνη την φορά που αρπάχτηκα από μια κανονόμπαλα για να φτάσω στο στρατόπεδο του εχθρού αλλά στην μέση της διαδρομής είδα οτι δεν θα μπορούσα να τους νικήσω όλους μόνος μου και πιάστηκα στον αέρα από μια κανονόμπαλα που ερχόταν προς το δικό μας στρατόπεδο και επέστρεψα.

Ή αν και γι αυτό δεν γίνεται τίποτα, τι θα λέγατε για την φορά που η έγκυος σκύλα μου κυνηγούσε μια έγκυο λαγουδίνα και κατα διαβολική τύχη και οι δύο γέννησαν σε αυτό το κυνήγι. Τα σκυλάκια από ένστικτο κυνήγησαν τα λαγουδάκια και αυτά απο ένστικτο έτρεξαν να τους ξεφύγουν. Έτσι τελείωσα με 6 σκυλιά και 6 λαγούς, ένα κυνήγι που ξεκίνησα με ένα λαγό και ένα σκυλί.

Ευχαριστώ για την βοήθειά σας.

ΥΓ: Είπε κανείς Μινχάουζεν

M είπε...

Το αίτημά σας έχει προωθηθεί. Ο κύριος Μινχάουζεν θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις λεπτομέρειες.

Νομίζω ότι οι ικανότητές σας υποδεικνύουν ότι πρέπει να εγκαταλείψετε το βόλεϊ και να ασχοληθείτε με την πολιτική.

Τα δέοντα στον φίλο σας, όπως πάντα.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Ώστε σας έχω πείσει οτι παίζω βόλεϋ... είμαι καλός τελικά...

ο φίλος μου σας χαιρετά και σας ενημερώνει οτι μετά τα τελευταία, δεν είναι σίγουρος αν υπάρχει.

M είπε...

Όλα είναι μια συνωμοσία δηλαδή... Μισό λεπτό να πάω να κοιταχτώ στον καθρέφτη για να βεβαιωθώ ότι εγώ τουλάχιστον υπάρχω.

Limencut είπε...

@φίλος του οικονόμου:
Μήπως δίνετε κανένα από τα σκυλάκια;

ο φιλος του οικονομου είπε...

Φυσικά... με σώζετε...

Αν σας πω πόσες φορές έχει επαναλληφθεί το παραπάνω σκηνικό θα καταλαβαίνατε οτι έχω πήξει στο σκυλί...

Όλα εξαιρετικά κυνηγόσκυλα.