Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ

Αυθεντικός μασκοφόρος εκδικητής ζητείται από παντρεμένη κυρία για πραγματοποίηση φαντασίωσης.

Επικοινωνία στο: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίας Κούλας.

7 σχόλια:

K@terin@ είπε...

ας πάει σε κανένα ΒΕΣΤΙΑΡΟ να νοικιάσει καμία για τον άντρα της ή όποιον τέσπα, πιο φθήνα θα της έρθει !!!

Ανώνυμος είπε...

Μα καλέ τι λέτε; Αφού η φαντασίωση περιλαμβάνει *και* τον μασκοφόρο *και* τον άντρα μου, για την ακρίβεια ο μασκοφόρος με σώζει από τον άντρα μου. Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, έχω.

Unknown είπε...

συγγνώμη, 'υπόψιν κυρίας κούλας' ή 'υπόψιν κυρίας κουκούλας';
μαλλον το δεύτερο, ε;

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Συγνώμη κυρία Κούλα, άμα θέλετε να σωθείτε από τον άντρα σας, υπάρχουμε κι εμείς οι δικηγόροι. Τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε!!!!

K@terin@ είπε...

κυρία Κούλα(λή) δεν ήθελα να χαλάσω την φαντασίωση σας τι να πω συγνώμη !!!

κοκκινοσκουφίτσα : δικηγόροι τι να πώ !!! Δεν θέλω μου κυρία μου να σωθούμε , βίτσιο είναι ε μα πια !!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι δεν με καταλάβατε. Η φαντασίωση περιλαμβάνει τον άντρα μου, και τον μασκοφόρο εκδικητή που με σώζει από τον άντρα μου, αλλά δεν περιλαμβάνει διαζύγιο από τον άντρα μου. Θα βοηθούσα αν διευκρίνιζα ότι είναι κοινή φαντασίωση εμένα και του άντρα μου;

M είπε...

@Κ@terin@: Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό που δείχνετε στις φαντασιώσεις των άλλων, αλλά και για την προθυμία σας να δώσετε λύσεις σε καιρό οικονομικής κρίσης. Εύγε.

@κυρία Κούλα: Λυπηθείτε με. 100 ευρά σκάω κάθε βδομάδα στον ψυχαναλυτή. Μην τα κάνετε χειρότερα. Σας παρακαλώ. Λίγο σεβασμό.

@-: Ε... Ξέρετε κάτι και αναφέρετε τη λέξη κουκούλα; (Μα τι διάβολο. Όλοι για τον ψυχαναλυτή μου δουλεύετε;) Ανακοινώνω ότι για τον επόμενο μήνα απαγορεύεται η χρήση της λέξης κουκούλα στο παρόν μπλογκ. Έχω ευαίσθητα νεύρα.

@Κοκκινοσκουφίτσα: Με όλο το δέοντα σεβασμό στην επιστήμη σας, σε αυτό το μπλογκ η διαφήμιση πληρώνεται. Η πρακτική σας είναι αντιδεοντολογική. Ωστόσο, μείνετε εδώ γύρω γιατί ένας δικηγόρος είναι πάντα χρήσιμος.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας. Μας τιμάτε. Εσείς κάνετε την Τρανή Ευκαιρία τρανή. Μαζί σας θα την κάνουμε ακόμα τρανότερη. Τρανή σας νύχτα.