Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΝΤΟ

Είμαι μουσικός και πριν από τρία χρόνια έχασα το ντο μου ένα βράδυ που έπαιζα στην Ίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από ένα εξάμηνο το ντο περιφερόταν μόνο του σε ορεινό χωριό της Νάξου.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μου στο traniefkeria@tinstack.com, με τις λέξεις Χαμένο Ντο στο σάμπτζεκτ λάιν.

Ευχαριστώ.

4 σχόλια:

Little Hope Flags είπε...

Εγώ είδα ένα σι να τριγυρίζει στη Σόλωνος. Ρώτησα για το ντο αλλά δεν ήξερε τίποτα. Μου είπε όμως για ένα ντο δίεση ότι βρίσκεται κάπου στην Πάρο. Για ψάξτο.


(Ο κόσμος το έχει χάσει. Τέλος!)

M είπε...

@ria: H T.E. ευχαριστεί θερμά και ανταποδίδει! :-)

@Carina: Το σι ήταν ύφεση; Γιατί σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ένα σι ύφεση φαίνεται να έχει παίξει πολύ ύπουλο ρόλο στην εξαφάνιση του ντο. Παραλείψαμε επίσης να αναφέρουμε ότι το ντο έχει πρόβλημα υγείας και είναι εξαιρετικά επείγον να βρεθεί, ώστε να συνεχίσει τη θεραπευτική του αγωγή. Κρατήστε μας ενήμερους για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία έχετε.

(Το έχει χάσει; Να βάλουμε αγγελία;)

ο φιλος του οικονομου είπε...

Σε κατανοώ ρε φιλαράκι... σε νιώθω... το σύστημα προσπαθεί να σαμποτάρει κάθε προσπάθεια για ελευθερία.

Εσένα σου στέρησε το Ντο σου...

Εγώ είμαι Αναρχικός και 6 χρόνια πριν μου πήρανε το Ντού μου... με καταλαβαίνεις;

Καμία υποταγή στις επιταγές της εξουσίας... σταματήστε να βλέπετε τηλεόραση... Συμπαράταση στον αδερφό Μουσικό μεχρι να βρεθεί το Ντό του.

M είπε...

Φίλτατε φίλε του ακόμα φιλτατότερου οικονόμου,

ένα δάκρυ κυλάει στο μαγουλάκι μου μετά από αυτό το αξιοθαύμαστο ξέσπασμα αντιεξουσιαστικής αλληλεγγύης. Μπα σε καλό σας, με συγκινήσατε και τώρα ποιος θα με μαζέψει από τα πατώματα.

Αλληλεγγύη σε όλα τα ντο και ντου, η εξέγερση είναι δίκαιη πάντα και παντού.

Μισό λεπτό να βρω και την κεφιγιέ μου.