Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο κύριος Χρήστος, ο γείτονας της κυρίας Μαρίκας στον 6ο όροφο, αναζητεί έμπειρο και δεξιοτέχνη συγγραφέα-ερευνητή για να γράψει τη βιογραφία του σκύλου του, του Σκάμπι.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίου Χρήστου.

10 σχόλια:

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Tη βιογραφία του σκύλου του Σκάμπι τόυ έμπειρου συγγραφέα - ερευνητή; Ή του κυρίου Χρήστου; Μπερδεύτηκα..

M είπε...

Αγαπητή Κοκκινοσκουφίτσα, τα δεδομένα είναι τα εξής:

-Την αγγελία τη βάζει ο κύριος Χρήστος.
-Ο κύριος Χρήστος είναι ο γείτονας της κυρίας Μαρίκας στον 6ο όροφο.
-Ο κύριος Χρήστος έχει ένα σκύλο, το Σκάμπι.
-Ο κύριος Χρήστος αναζητεί έμπειρο και δεξιοτέχνη συγγραφέα-ερευνητή.
-Ο έμπειρος και δεξιοτέχνης συγγραφέας-ερευνητής, εφόσον βρεθεί, καλείται να γράψει τη βιογραφία του σκύλου.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Πείτε στον κύρθιο Χρήστο οτι μπορεί να μην είμαι έμπειρος συγγραφέας για να κάνω την βιογραφία του σκύλου...

Αλλά μια αφίσα που θα πλυμμυρίσει τον κέντρο μπορώ να την κάνω για τον φίλο συναγωνιστή σκύλο Σκάμπι ΝΤΟΥ...

ο φιλος του οικονομου είπε...

Ή και μια πορεία ή ένα μπάχαλο στο Κολονάκι...

M είπε...

Φίλτατε φίλε του έτι φιλτατότερου οικονόμου,

η αλληλεγγύη σας για άλλη μια φορά με συγκινεί πατόκορφα, πλην όμως, ο σκύλος Σκάμπι δεν είναι και τόσο Σκάμπι ΝΤΟΥ, καθότι υπηρέτησε επί σειρά ετών στην ελληνική αστυνομία, κοινώς, ο σκύλος Σκάμπι, ωιμέ, υπήρξε μπατσόσκυλο και όχι φίλος και συναγωνιστής. Μήπως τον μπερδεύετε με τα πράγματι αγωνιστικά σκυλιά που πορεύονται μαζί με τον εξεγερμένο κόσμο κρατώντας διάφορα πλακάτ; Εκτός κι αν παίζετε σε δύο ταμπλό και αποκαλυφθήκατε. Γλώσσα λανθάνουσα (ή πληκτρολόγιο ζαβό) κουλουπού κουλουπού.

Μπορείτε όμως να οργανώσετε αφισοκόλληση, πορεία ή μπάχαλο για κάποιο άλλο σημαντικό ζήτημα, για παράδειγμα αν σήμερα νικήσουν οι συμμαχίες των βορείων και χάσει ο Σάκης. Απλά αν πάτε στο Κολωνάκι, θερμή παράκληση, αφήστε ήσυχο το Σκουφάκι, ναι;

Υγιαίνετε,
εκ της Τ.Ε.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Φίλη και φίλη του φίλου Μ... Υπάρχουν πράγματα για τον Σκάμπι που δεν τα ξέρετε. Μπήκε στην αστυνομία για να γλιτώνει συντρόφους και συναγωνιστές. Όποτε μύριζε αναρχικό, αν και σκύλος έκανε την πάπια και προσποιείτω τον συναχωμένο. Δεν ήταν βολεμένο με την εξουσία τσοπανόσκυλο, ούτε σαλιάρικο κομματόσκυλο, ούτε κανίς να μην τον σέβεται κανείς.

Ένα μπάχαλο αφιερωμένο του αξίζει.

Τώρα για τα άλλα που λέτε, ποιός είναι αυτός ο Σάκης και οι βόρειοι; Δεν αναφέρονται στα βιβλία του Λιακόπουλου. Παρόλα αυτά το μπάχαλο στο Κολωνάκι είναι πάντα ευχάριστο και θα κάνουμε ένα. Το Σκουφάκι που λέτε είναι ιδιώνυμο αδίκημα σαν την κουκούλα?? Αν είναι δεν θα το πειράξουμε.

M είπε...

Μάλλον θα υπάρχουν και πράγματα που δεν ξέρω για μένα, αφού έγινα και φίλος Μ. τώρα... Τζίζας Κράιστ Σούπερσταρ. Για το σκυλί εσείς (μάλλον θα) ξέρετε καλύτερα, για μένα επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου, δεν θα πάθω και υπαρξιακή κρίση εξαιτίας σας.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Αυτά που κάνετε λέγονται φτηνά κόλπα εντυπωσιασμού για να παρασύρετε το κοινό μακριά από την ουσία

Όλοι εδώ μέσα γνωρίζουμε οτι είστε metre της στίξης... αλλά κάνετε οτι δεν καταλαβαίνετε το Φιλη (γενικότερα) και "φίλη του φίλου" (του οικονόμου ειδικότερα).

Το υποκείμενο "του φίλου" δεν είναι το αντικείμενο του "φιλη" το οποίο σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με το ποιητικό αίτιο που εννοείται στην παραπάνω πρόταση. Κλασική περίπτωση ετεροπροσωπείας και διχασμένης προσωπικότητας. Καταλάβατε?

M είπε...

Αφήστε τα αυτά... Αν εσείς είστε ασύντακτος και προσπαθείτε και να με αντιγράψετε (είμαι το πρότυπό σας, το ξέρω, είστε καλόγουστος άνθρωπος,γι' αυτό) δεν σας φταίω εγώ φίλτατε φίλε του έτι φιλτατότερου οικονόμου, που δεν είναι Οικονόμου... Όλα αυτά τα κάνατε με σκοπό να μπαχαλέψετε την κατάσταση στο νήμα των σχολίων... Σας έχω καταλάβει... Είστε κι εσείς μέρος της παγκόσμιας συνωμοσίας που εξυφαίνεται εναντίον της φτωχής και τίμιας Μ...

Κάτσε να δω... Μπορώ να κατεβάσω καμιά κοτσάνα ακόμα για να στρέψω την κατάσταση εναντίον σας; Μπα... με πετυχαίνετε σε δύσκολη μέρα, αυτό και μόνο σας σώζει. Στη διχασμένη προσωπικότητα πάντως, προσθέστε και μια μικρή μανία καταδίωξης.

ΥΓ. Μπορώ να πω στη μαμά μου και στο μπαμπά μου ότι σύμφωνα με έναν άνθρωπο τουλάχιστον (ας είναι και μπάχαλος) είμαι μετρ σε κάτι (ας είναι και η στίξη); Να μην το έχουνε καημό δηλαδή ότι βγάλανε μπιτ για μπιτ χαϊβάνι. :ο)

Η επιλογη του Κ είπε...

@ ο φιλος του οικονομου

'ποιός είναι αυτός ο Σάκης και οι βόρειοι; Δεν αναφέρονται στα βιβλία του Λιακόπουλου.'

Εχετε λάθος κύριε,

'Δημοσθένης
Λιακόπουλος., .... Αλλ' οσάκις η άκρατος φύσις....'

Το λέει καθαρά το κείμενο κύριε,Ο-ΣΑΚΙΣ.

Πως λέμε ο Αδωνις?Ετσι
Διαβάστε κανένα βιβλίο κύριε!
Σας προτείνω το 'Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες είς την νότιον Αμερική'