Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Σκληρό αγόρι ψάχνει τσουλίτσα για σοβαρή σχέση.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Σούλη.

17 σχόλια:

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Tι love story και τούτο πάλι Παναϊα μου;;; Και μια ερώτηση: Πόσο σκληρό είναι το αγόρι ακριβώς; Και πόσο τσουλίτσα τη θέλει την τσουλίτσα;;;;

M είπε...

Το αγόρι είναι σκληρό σα γρανίτης και την τσουλίτσα τη θέλει τσουλίτσα όσο πρέπει, από ό,τι μου λέει τουλάχιστον. Αν ενδιαφέρεστε θα σας κλείσω ένα ραντεβού, αν και -κακά τα ψέματα, ας μη γελιόμαστε- πόσο σκληρός σας φαίνεται ένας άντρας που λέγεται Σούλης;

Fri είπε...

Αγαπητές μου,

η ζωή μου έχει δείξει πως πολλές φορές τα ονόματα απατούν. Εγώ θα το ρισκάρω και θα ζητήσω ένα ραντεβού με τον κ. σκληρό αγορί Σούλη. Αν τελικά αποδειχθεί βαμβάκι ο γρανίτης άντε γειά.

Υ.Γ. Φαντάζομαι πως η εμφάνιση μου στο ραντεβού πρέπει να είναι επαρκούντως τσουλέ. Εσείς τι χρώμα με συμβουλεύετε να έχω το μαλλί?

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Μ, σας ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις, αλλά από ό,τι βλέπω, με πρόλαβε η αδελφή Fri. Aγαπητή Fri, τισκ, τισκ, τισκ, δεν τα έχουμε πει αυτά; Χρειάζεσθε το πουτανί της ανταύγειας!!!

Fri είπε...

Αδελφή Κοκκινοσκουφίτσα ευχαριστώ για την ανεκτίμητη συμβουλή σας:) Σπεύδω στο κομμωτήριο! Άντε και μακάρι ο Σούλης να αποδειχθεί ντούρος ;)

M είπε...

Αγαπητή μου Fri,

Σας ζητώ ταπεινά συγνώμη που για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ στα αιτήματά σας, φρονώ όμως ότι η κυρία Κοκκινοσκουφίτσα με αντικατέστησε επάξια.

Ελπίζω το ραντεβού σας με τον κύριο Σούλη να είχε αίσια έκβαση. Παρακαλώ, ενημερώστε μας σχετικά.

εκ της Τ.Ε.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Tώρα θυμήθηκα ότι έχω μια φίλη ελεύθερη, Ελληνοκινέζα. Τη λένε Λίτσα Τσου. Μήπως το σκληρό αγόρι ενδιαφέρεται; Για ρωτήστε παρακαλώ!

M είπε...

@Κοκκινοσκουφίτσα: Δεν ρωτάω τίποτα αν δεν ενημερωθώ για την έκβαση του ραντεβού του σκληρού αγοριού με τη Fri. Όχι τίποτα άλλο, αν έχουν πάει καλά τα πράματα, μην της χαλάσουμε το τυχερό!

Fri είπε...

Ελέυθερο το πεδίο για την αγαπητή Λίτσα Τσου... Ευχαριστώ Μ για την αναμονή :)

Υ.Γ. Δεν καταλάβα αν το αγόρι ήταν σκληρό, καθώς ήταν αρκούντως τσουλέ (με ανταύγιες κτλ.) για να μπορέσω να προχωρήσω... Κρίμας!

M είπε...

Ιιιιιι! Ώστε Σούλα ήταν ο Σούλης τελικά; Τι να πω... Αυτά είναι τυχερά, τι να κάνουμε...

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Τελικά τη Λίτσα Τσου εγώ τι να την κάνω που περιμένει;;;

M είπε...

Στείλτην με κούριερ στον Σούλη που περιμένει επίσης!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Βρε, μου ήρθε φλασιά τώρα! Κάτι και με τις ανταύγειες που είπε πριν η Fri, δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό. Μπας κι ο Σούλης είναι αυτός ο Καρδαμύλης με τα επίχρυσα αγαλματάκι Sakis; Γιατί άμα ειναι έτσι, η Λίτσα Τσου δεν τον θέλει, καταλαβαίνεις, ξυπνάνε και οι μνήμες από τη Ρεμπέκα Γουανγκ.

M είπε...

Με τρομάζεις.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Δεν είσαι η μόνη. Κι εμένα με τρομάζω κάπου κάπου. Έτσι, για να κρατιέται ψηλά το ηθικό (και το ανήθικο)

Fri είπε...

Α, κυρίες μου εσείς το προχωρήσατε πολύ το θέμα! Δεν τόνε ξέρω προσωπικά τον κ. Καρδαμύλη με τα επίχρυσα αγαλματάκι Sakis, αλλά αυτός ο Σούλης δε μου φάνηκε έμπορας ένα πράμα. Πώς να σας τόνε περιγράψω? Να, σκεφτείτε τον Φλωρινιώτη, βγάλτε λίγο λαμέ και βάλτε λίγη ανταύγεια. Εγώ πάντως προτείνω να τήνε στείλεις τη Λίτσα Τσου, κάτι μου λέει πως θα ταιριάξουνε τα δυο τους ;)

Υ.Γ. Μια βραδιά βγήκα με τον Σούλη και με κόλλησε τη λαλιά! :S

M είπε...

Fri,
Σας ευχαριστώ θερμά για τις διευκρινήσεις. Η περιγραφή του κυρίου Σούλη, βέβαια, μου προκάλεσε μια ναυτία, αλλά δεν πειράζει, θα γίνω καλά.

Σας εύχομαι καλή και ταχεία ανάρρωση από το Soulis Effect (κατά το The Axe Effect).

Άλλο κακό να μη μας βρει.