Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΕΠΙΧΡΥΣΑ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΑ SAKIS

Χαρείτε τώρα στο σπίτι σας τα υπέροχα επίχρυσα αγαλματίδια Sakis. Χειροποίητα, ύψους 30 εκατ., επιχρυσωμένα με χρυσό 24 καρατίων, με βάση από έβενο και αναμνηστική πλακέτα με τα στοιχεία σας χαραγμένα σε χρυσό. Μια μοναδική προσφορά σε 300 συλλεκτικά και αριθμημένα τεμάχια και σε τιμή που απλά δεν θα πιστεύετε. Ιδανικό και διαχρονικό δώρο.

Προλάβετε! Παραγγελίες αποκλειστικά στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Σούλη Καρδαμύλη.

13 σχόλια:

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Όπως λέμε οι 300 του Λεωνίδα, τώρα τα 300 του Sakis;;;

Ανώνυμος είπε...

ή τα 3 που πήρε στη Γιουροβύζιον...

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Tους συμπαθάω τους ανώνυμους που τα λένε σταράτα...

M είπε...

Η αλήθεια είναι ότι το τάιμινγκ του καημένου του κυρίου Καρδαμύλη δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ίσως αν πουλούσε επίχρυσους εσταυρωμένους Sakis να ήταν πιο χοτ.

Η επιλογη του Κ είπε...

Η ακόμα καλύτερα κάτι σε Ελ,ελοχίμ,καραπιπερίμ,κλπ.
Μεγάλους και χρυσούς, αλά Mister T

M είπε...

@Η επιλογή του Κ: καραπιπερίμ! καραπιπερίμ! Μα αυτή είναι εξαίρετη ιδέα. Μήπως να συνεργαζόσασταν με τον κύριο Καρδαμύλη;

ΥΓ. Τα νεφελίμ, καλέ, γιατί τα στριμώξατε στα κ.λπ.;

Η επιλογην του Κ είπε...


Χμμ,εμμμ,δέν ξέρω..
Μην θυμώσει ο προφήτης,εεε,ο κύριος Λιακόπουλος ήθελα να πω,που εχει την αντιπροσωπεία των harlequin ichthyosis,εεε,των ελοχίμ δηλ,και εχουμε τίποτα τρεχάματα κυρία μου.Αστε που δεν ξέρω αν ο κύριος Καρδαμύλης αντέχει τον διάλογο,[ο θεός να τον κάνει..] με τους Λιακοχτυπημένους?Λίγο το έχετε?

K@terin@ είπε...

λυπάμαι κύριε Καρδαμύλη με όλο το θάρρος δλδ αλλά να επενδύσατε σε ένα project που είχε υψηλό ρίσκο για να μην πω .. τοξικότητα με αποτέλεσμα να έχετε ζημιά... θα μείνουν στο ράφι και οι. 300

Καρδαμύλης Σούλης είπε...

Ατιμη ζωή!!!
Εχω και τις 300 Αννα Βύσση απο τότε..
Ελπίζω να ξανά στείλουμε εναν απο τους δυό πάλι στην γιουροπ-σιροπ-πρόζακ-βιζιον,γιατι δεν ξέρω τι να τα κάνω πια τόσα αγαλματίδια.

Καρδαμύλης Σούλης είπε...

Βυσση απο το.. βυσσινάδα...

M είπε...

@Η επιλογή του Κ: Να με συμπαθάτε, αγνοούσα η αφελής ότι υπάρχει θέμα κόπιραϊτ. Για το αν αντέχει ο κύριος Καρδαμύλης το... διάλογο (ο υπαρκτός σουρεαλισμός μας οδηγεί) με τους λιακοχτυπημένους, ρωτήστε τον ίδιο καλύτερα.

@K@terin@: Θέτετε ένα καίριο ζήτημα για τον επιχειρηματικό προγραμματισμό του κυρίου Καρδαμύλη.

@Σούλης Καρδαμύλης: Αυτά έχει η ζωή, τι να κάνουμε, όχι λάθη - πάντα λάθη, που λένε κι οι Χειμερινοί Κολυμβητές, μα κι εσείς -ειδικά αφού υπάρχει το προηγούμενο με τη βυσσινάδα, συγνώμη, την εθνική μας Αννούλα-, γιατί δεν τα λανσάρατε τα αγαλματίδια πριν τον τελικό;

Η επιλογη του Κ είπε...


Δηλαδή,παίρνω βραβείο 'Γκάς Πορτοκάλος' πρωτοεμφανιζόμενου?

M είπε...

@Η επιλογή του Κ: Α, δεν ξέρω, αυτά θα τα αποφασίσει η δαιμόνια επιτροπή. Μπορείτε να καταθέσετε τον πλήρη φάκελο της υποψηφιότητάς σας απευθείας στον κύριο Σαραντάκο, εδώ: Τα βραβεία Γκας Πορτοκάλος. Καλή επιτυχία!