Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Χαρίζω τα κομμάτια της καρδιάς μου που τσάκισε Εκείνη όταν την είδα με μπικίνι στην παραλία με το πιπίνι. Με κάθε κομμάτι δώρο ένα ντιρινίνι.

Βοηθήστε με να απαλλαγώ από αυτόν τον τελείως άχρηστο μυ που μόνο πόνο μου έχει προκαλέσει.

Επικοινωνήστε στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Πέτρου Κομμάτια.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΣ

Πωλείται πρώτης ποιότητας κολοκυθόσπορος, ψημένος και ελαφρά αλατισμένος, σε συσκευασίες των 200 γραμμαρίων. Δυνατότητα για μεγάλες παραγγελίες. Με κάθε 10 συσκευασίες δώρο ένα φανταστικό χάρτινο καραβάκι.

Παραγγελίες στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Χάρη Κολοκύθα.

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΨΩΝΙΑ

Ψώνια ζητούνται για πειράματα. Από επιστήμονα. Αλήθεια.

Οι υποψήφιοι να επικοινωνήσουν στο: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Γραίας Φαφούτη.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΚΙΑ

Νεαρή ζητά συνεργασία με ντετέκτιβ που θα γίνει η σκιά της. Καθήκοντα του ντετέκτιβ: 24ωρη παρακολούθησή της, λήψη φωτογραφιών και λοιπού οπτικοακουστικού υλικού. Σκοπός της παρακολούθησης, να αισθανθεί η νεαρή σημαντική ώστε να ξεπεράσει για λίγο την κενότητα της μίζερης ζωής της.

Προσφέρεται υψηλή αμοιβή. Δυνατότητα τυχερών.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Μουχλαλούδας.

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΥΤΗ

Γλύπτης διεθνούς αναγνώρισης αναζητεί την ιδανική μύτη να του ποζάρει για το επόμενο έργο του. Υπόλοιπα χαρακτηριστικά (σωματική διάπλαση, ομορφιά κ.λπ.) είναι αδιάφορα και δεν θα ληφθούν υπόψη. Προσφέρεται μεγάλη αμοιβή και μια θέση στην αιωνιότητα.

Παρακαλώ στείλτε φωτογραφία της μύτης σας (έγχρωμη, κοντινή, με καλή ανάλυση και χωρίς ψηφιακή επεξεργασία) στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κ. Nasal.

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ΠΑΠΑΚΙΑ

Χαρίζονται πλαστικά παπάκια για το μπάνιο, που τα ζουλάς και βγάζουν ήχο, σε κλασικό σχέδιο και χρώμα κίτρινο. Πολλά μεγέθη.

Επικοινωνία στο: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Πάκη.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΕΦΗ ΘΩΔΗ APPRECIATION SOCIETY

Ο Σύλλογος Φίλων της Μεγάλης Αοιδού, Καλλιτέχνιδας, Θεραπεύτριας και Αγίας Έφης Θώδη ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για το δεύτερο εξάμηνο λειτουργίας του.

Αιτήσεις στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Νερoύ Καματερού.

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

ΑΥΤΟΣΟΥΒΛΙΖΟΜΕΝΟ ΑΡΝΙ

Γιατί να κουράζεστε πάνω απ’ τα κάρβουνα κάθε Πάσχα για να σουβλίσετε το αρνί; Τώρα έχετε το αυτοσουβλιζόμενο αρνί της φάρμας του κυρ-Λάμπρου (κατοχυρωμένη πατέντα). Μια λαμπρή ιδέα για τη Λαμπρή! Περάστε ένα ξεκούραστο και γευστικό Πάσχα με τα σούπερ αυτοματοποιημένα αρνιά που σφάζονται, καθαρίζονται, παστώνονται αλάτι και άλλα καρυκεύματα, μπαίνουν στη σούβλα και ψήνονται μόνα τους! Εσείς απλώς προσθέτετε την όρεξή σας!

Περιορισμένος αριθμός αυτοσουβλιζόμενων αρνιών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παραγγελίες στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρ-Λάμπρου.

Μια πασχαλινή προσφορά της Τρανής Ευκαιρίας.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αυτές τις άγιες μέρες αποφάσισα να κάνω ένα μεγάλο δώρο σε όποιον συνάνθρωπο το χρειάζεται. Χαρίζω την οικογένειά μου! Μαμά, μπαμπάς, αδελφή και αδελφός, δύο γιαγιάδες, ένας θείος μετά συζύγου και πλήρες σετ τριών ξαδέλφων! Μια καταπληκτική οικογένεια με χιούμορ, φράγκα και παράδοση στον καλό μουσακά, όλη δική σας! Προλάβετε!

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Μ. Γ. Ταλαίπωρου.

Υ.Γ. Η οικογένεια χαρίζεται μόνο σε σετ και όχι με το κομμάτι.

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑ

Ώριμη κυρία, θεοσεβούμενη, μοναχική, ζητεί συντροφιά για την παρακολούθηση των λειτουργιών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Επικοινωνήστε στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Κασσιανής.

Σας ευχαριστώ.

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΚΟΡΕΥΤΡΙΑ

19χρονος παρθένος, καθαρός, φρόνιμος, ψάχνει ώριμη κυρία για να τον αποπλανήσει.

Επικοινωνία στο: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη virgin88.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΣΕ ΨΑΧΝΩ

Ώρα 8:30 το πρωί, ημέρα Τρίτη, ήσουν έξω από το σταθμό του μετρό Αμπελοκήπων και προσπαθούσες να βουτήξεις το πορτοφόλι με τα ψιλά της κυρίας που πουλάει κουλούρια Θεσσαλονίκης. Μου έκανες αμέσως κλικ, αλλά δεν πρόλαβα να σε γνωρίσω, γιατί έσερνες πίσω σου τη γιαγιούλα που δεν άφηνε με τίποτα το πορτοφόλι και μάλλον βιαζόσουν.
Με θάμπωσαν τα γαλάζια σου μάτια που διαφαίνονταν μέσα από την κουκούλα, το γατίσιο σου βάδισμα και η δύναμη της γροθιάς σου όταν της την κατέβασες στο κεφάλι. Θέλω πολύ να σε ξαναδώ, αλλά δεν ξέρω πού συχνάζεις. Στο μετρό πάντως που κοιτάω κάθε πρωί, δεν σε ξαναείδα. Αν θέλεις κι εσύ, στείλε μου mail στο traniefkeria@tinstack.com .

Το ταπεινό κρινάκι

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΤΗΛΕΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ήρθαν και στη χώρα μας από τη μυστικιστική Ασία τα Τηλεκαθαριστήρια Lekesou. Με τη δύναμη της σκέψης καθαρίζουμε από μικρολεκέδες μέχρι χαλιά και βελέτζες σε χρόνο ρεκόρ χωρίς καν να τα μετακινήσετε. Με μια μικρή συνδρομή οι λεκέδες θα αποτελούν παρελθόν για σας.
Πληρωμή με πιστοτικές κάρτες ή PayPal.

Lekesou και καθάρισες!

Εγγραφές - πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Zingezen Lekesou

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ

Μην εμπιστεύεστε Καζαμίες, ψυχαναλυτές και άλλους τσαρλατάνους για να εξηγήσετε τα όνειρά σας. ΤΩΡΑ ο νέος μοναδικός πρακτικός Επιστημονικός Ονειροκρίτης που εξηγεί μέχρι και τα όνειρα που δεν έχετε δει ακόμα, γραμμένος από πολυμελή ομάδα ειδικών. 35 τόμοι και 10 CD-ROM, χιλιάδες λήμματα, κατατοπιστικά παραδείγματα, οδηγός ερμηνείας ονείρων, χρήσιμα παραρτήματα και πλούσια εικονογράφηση. Παραγγείλτε τον μόνο μέσω της Τρανής Ευκαιρίας και κερδίστε 10% έκπτωση και το χρηστικό επίτομο Λεξικό της Γλώσσας του Σώματος.

Προλάβετε! Κάντε ΤΩΡΑ δικό σας τον 35τομο Επιστημονικό Ονειροκρίτη και επωφεληθείτε αυτής της μοναδικής προσφοράς. Παραγγελίες στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Dnumgis Duerf.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

ΜΑΙΡΟΥΛΑ

Μαιρούλα, επειδή ξέρω ότι κάνεις πως δεν διαβάζεις τα σημειώματα που σου αφήνω στο ψυγείο και τα μηνύματα που σου στέλνω στο κινητό, και έχω βαρεθεί να μην απαντάς στο τηλέφωνο, σου το λέω από δω για να γίνεις ρόμπα και να συμμορφωθείς και να βάλεις μυαλό γιατί βαρέθηκα. Το βράδυ που θα γυρίσω να έχεις ανάψει το θερμοσίφωνο και να έχεις ζεστάνει το φαΐ στο φούρνο μικροκυμάτων γιατί αλλιώς θα ρίξει φωτιά ο Θεός να σε κάψει.
Ο αρραβωνιαστικός σου.

ΥΓ. Το πλαστικό άσπρο φιαλάκι που είναι στο ντουλάπι και γράφει πάνω σόδα έχει σόδα. Στο φαΐ μη βάλεις απ’ αυτό. Βάλε απ’ το άλλο πλαστικό φιαλάκι που είναι στο ντουλάπι και γράφει πάνω αλάτι. Αυτό έχει αλάτι.
ΥΓ.2 Οι παντόφλες που μου έφερες χθες όταν γύρισα δεν είναι οι δικές μου. Εγώ φοράω 46. Ποιανού ήτανε;
ΥΓ.3 Η μάνα σου είναι ηλίθια.
ΥΓ.4 Ο Τάκης είμαι. Που φοράει νούμερο παπούτσι 46. Ο άλλος δεν ξέρω ποιος είναι. Αλλά άμα μάθω θα δει αυτός τι θα πάθει.
ΥΓ.5 Γιατί άλλαξες κλειδαριά;

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΜΠΑΛΑΚΙΑ

Από γνωστό αθλητή πωλούνται τρία μπαλάκια του τένις, ελαφρώς μεταχειρισμένα. Ευκαιρία.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίου Τρόμπα.

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΙΤΛΟΣ

Από ανερχόμενη φερέλπιδα συγγραφέα ζητείται επειγόντως εμπορικός, νεανικός τίτλος για το πολυαναμενόμενο πρώτο της μυθιστόρημα αισθηματικού περιεχομένου που θα ταράξει συθέμελα το ελληνικό λογοτεχνικό κατεστημένο, θα βραβευτεί με τουλάχιστον πέντε βραβεία, θα πουλήσει 100.000 αντίτυπα και θα γυριστεί σίριαλ και ταινία. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι θα έχει εμπορικό νεανικό τίτλο και κατά προτίμηση χωρίς αποσιωπητικά.

Στείλτε τις προτάσεις σας στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίας Παράκρουσης.