Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Πωλείται κοπάδι πρόβατα-δολοφόνοι (50 κεφάλια), εκπαιδευμένα στην Ιαπωνία από τον μεγάλο Δάσκαλο Γκαμότο Στανιόσου. Αποδεδειγμένα αποτελεσματικά στη μάχη, τα πρόβατα-δολοφόνοι συμφέρουν διπλά καθώς δίνουν και εξαιρετικής ποιότητας μαλλί, γάλα και κρέας. Δώρο ο πλήρης οπλισμός τους και ένα αυθεντικό τροχήλατο ανωγειανό μιτάτο.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Κι Κιρίκου Ζαγάρι.

6 σχόλια:

Νάρκισσος είπε...

Εκστασιάζομαι πάντοτε να ανακαλύπτω τύπους περισσότερο καμένους από μένα. Συγχαρητήρια!

M είπε...

Σάς ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια, μα δεν ήταν ανάγκη, δεν έπρεπε, μάς κάνετε και κοκκινίζουμε.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, θα σάς στείλουμε σε επίχρυση κορνίζα τη φωτογραφία του κοπαδιού, με την υπογραφή του μεγάλου Δάσκαλου Γκαμότο Στανιόσου.

Εκ της Τ.Ε.

Masterpcm είπε...

Ανεγνωρισμένης αξίας ο Δάσκαλος, θυμάμαι ακόμα τον μεγάλο του αγώνα με τον εξίσου ικανό Θασουσίρω Τοκαρότσι. Μεγάλες στιγμές...

M είπε...

Αχ, τι μου θυμίσατε τώρα φίλτατε masterpcm, μεγάλες στιγμές όντως, τέτοια ακροβατικά ούτε στον Τίγρη και Δράκο. Κάπου πρέπει να έχουμε τη βιντεοκασέτα της αλησμόνητης αυτής τιτανομαχίας στο αχανές αρχείο της Τ.Ε., θα την ανασύρουμε για να φτιάξουμε DVD, θα γίνουν ανάρπαστα.

Masterpcm είπε...

Ναί, βεβαίως, 944 Dvd σε οικονομική συσκευασία των 2,5 τόνων.
Δώρα: Ένα ζευγάρι κυάλια για να διαβάζουμε τα περιεχόμενα, 1 τηλεόραση 2΄΄ ιντσών (δεύτερη χρησιμότητα για κυάλια), μια ντιβανοσέλα, για τη φύλαξη και 2 τετραγωνικά μέτρα πλακάκια 6ης διαλογής, έτσι ..να υπάρχουν.

M είπε...

Έχουμε και όλους τους κατοίκους του στρουμφοχωριού σε πλαστικές μινιατούρες, να τις βάλουμε κι αυτές για να ολοκληρωθεί το σετ;