Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΦΥΛΑΡΧΟΣ

Αφρικάνικη φυλή που ζει στα βάθη της ζούγκλας αναζητεί αρσενικό αρχηγό, γεννημένο μεταξύ 11 και 12 Μαρτίου του 1973, με ένα μάτι πράσινο και ένα μάτι καστανό, για να εκπληρωθεί πανάρχαιη προφητεία.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Αμπατέ Μπουργούτι Σαλίκ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το ματι το διαθέτω.προλαβαίνω να πλαστογραφήσω ταυτοτητα???? τι παροχες θα έχω. θα μου βαζουν ενσημα? δεν πιστευω να με ασφαλισουν στο ικα.

M είπε...

Εδώ φύλαρχο λένε θα σας κάνουνε, το ΙΚΑ σάς πείραξε; Πεζοί άνθρωποι. Πάντως να ξέρετε ότι η φυλή διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ανιχνευτές ψεύδους για να διακρίνει τους απατεώνες και επιπλέον είναι και ανθρωποφάγα. Όχι δηλαδή, για να μη νομίζετε ότι επειδή είναι πρωτόγονοι θα τους κοροϊδέψετε.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Έχω αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Αρσενικός, γεννημένος στην προθεσμία, 3 χρονών και κατεψυγμένος από τότε. Με ένα πράσινο και ένα καστανό μάτι, πλούσιο τρίχωμα και εκπαίδευση για σπίτι. Δεν κατουράει στο χαλί, δεν μασάει τα παπούτσια σέρνει και έλκηθρο αμα χρειαστεί. Ακούει στο όνομα Λούφυ.

M είπε...

Επιτέλους, μια σοβαρή υποψηφιότητα. Προσέξτε όμως στην απόψυξη πριν τον στείλετε στους ενδιαφερόμενους, μην χάσουν τέτοιο τεφαρίκι από μαλακία, κρίμα κι άδικο.

Masterpcm είπε...

Φλύαρος που είναι και πρόχειρος μας κάνει για τίποτα;

Tzeve είπε...

άκου να δεις..εμένα η δικιά μου έχει καταγωγές από την Άφρικα..οπότε μία εμπειρία την έχω...

επίσης ο παππούς μου έφτιαχνε καζάνια...και η γιαγιά μου ωραιότατες σούπες...

νομίζω πώς δικαιωματικά η θέση μου ανήκει...το μόνο ψεγάδι είναι πώς είμαι του 79...αλλά η προφητεία νομίζω μίλαγε για το 73 καθώς και για πολλαπλάσια του 3...

M είπε...

@masterpcm: Λυπούμεθα, ο εκπρόσωπος της φυλής μάς τόνισε ότι η φλυαρία ΔΕΝ περιλαμβάνεται στα απαιτούμενα προσόντα, αν περιλαμβανόταν εγώ θα ταξίδευα ήδη προς τα εκεί, νομίζω ότι το ταλέντο μου σε αυτόν τον τομέα θα αντιστάθμιζε τις ελλείψεις μου ως προς τα υπόλοιπα προσόντα.

@λασπολόγος: Αν και το προσωπικό της Τ.Ε. ενθουσιάστηκε πατόκορφα από τα προσόντα και την πείρα σας, η απάντηση του εκπροσώπου της φυλής όταν του μεταφέραμε την επιθυμία σας περιλάμβανε κι αυτή τον αριθμό τρία, ο νοών νοείτω, εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος και δεν μπορώ να τη μεταφέρω αυτολεξεί στο τρανό αυτό blog, μας διαβάζουν εξάλλου και μικρά παιδιά, ντροπή.