Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΛΑΚΕΙΑΣ

Έχετε βαρεθεί να μη σας δίνουν σημασία, να μιλάτε και να μη σας ακούει κανείς, οι ιδέες σας να πηγαίνουν στο βρόντο;

Λαχταράτε ένα ενθαρρυντικό χτύπημα στον ώμο, ένα βλέμμα που να λέει «καταλαβαίνω», μια καλή κουβέντα, ένα σημάδι θαυμασμού;

Τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα αυτά, και πολύ περισσότερα, με την μοναδική Υπηρεσία Κολακείας της Future Ltd. Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη και βαλάντιο. Κολακεία μέσω e-mail, μέσω τηλεφώνου, και διά ζώσης. Προγράμματα δίωρα, εξάωρα, δωδεκάωρα, εικοσιτετράωρα, εβδομαδιαία, μηνιαία, και τώρα μια μοναδική προσφορά, το σούπερ ετήσιο πρόγραμμα κολακείας που περιλαμβάνει:

  • δύο ακόλουθους που συμφωνούν με όσα λέτε,
  • επικοινωνιακό βομβαρδισμό του περίγυρού σας για τα προτερήματά σας,
  • υπνοπαιδεία των εχθρών σας,
  • δημιουργία του δικού σας fun-club.

Επικοινωνήστε τώρα με τη Future Ltd για να καταρτίσουμε το δικό σας πρόγραμμα κολακείας: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίου Γλείφτη.

Βγείτε από την αφάνεια. Αλλάξτε τη ζωή σας.

4 σχόλια:

ο φιλος του οικονομου είπε...

Πολυ ενδιαφέρουσα η αγγελία σας. Για την ακρίβεια είμαι εξστασιασμένος, έχω καθηλωθεί στην θέση μου και τα δκάτλυα υομ τέρμουν.

Αλλά δεν θα μπορούσε κανείς να περιμένει τπτ λιγότερο από ένα τόσο σύγχρονο και ενημερωμένο όσο ευπαρουσίαστο και πολυσύχναστο μπλόγκ σαν κι αυτό.
Η απίστευτη πραγματικά συντακτική ομάδα έκανε και πάλι με σεμνότητα και ταπεινότητα το χρέος της και εξασφάλισε αυτή την χωρίς προηγούμενο αγγελία για την οποία φυσικά ενδιαφέρομαι.

Μήπως θα μπορούσα να έχω μια μηδαμινή έκπτωση για το ετήσιο πρόγραμμα της τάξεως του 70%

Ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ τρανή ευκαιρία;!;

M είπε...

Δεν ξέρω αν θα σας κάνουν έκπτωση, με ενημέρωσαν όμως ότι τους ενδιαφέρει να συνεργαστείτε μαζί τους. Έχετε το στιλ που τούς αρέσει. Θα κάνετε θαύματα μαζί τους.

Πληρώνουν καλά, δίνουν και τυχερά.

Σκεφτείτε το.

Τους χαιρετισμούς μας στον φίλο σας όπως πάντα.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Ο φίλος μου σας απευθύνει τα σέβη του ωραία μου κυρία.

Όσο για την πρόταση λυπάμαι που θα την απορρίψω αλλά δουλεύω ήδη σε μεγάλη πολυεθνική που ειδικεύεται στον τομέα.

Σύντομα μάλιστα λόγω του μεγάλου ταλέντου μου στην κολακεία θα πάρω και θέση διευθυντή. Αυτό θα πει αξιοκρατικές διαδικασίες

M είπε...

Α, χαιρόμαστε πάρα πολύ εδώ στην Τ.Ε. για την άνοδό σας στην επαγγελματική κλίμακα, πολλώ δε μάλλον που ένα μεγαλοστέλεχος με το δικό σας ταλέντο μάς κάνει την τιμή να επισκέπτεται το ταπεινό αυτό ιστολόγιο. Σάς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο (οπωσδήποτε λαμπρό) μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας.

Είδατε; Σε αυτή τη χώρα κανείς καλός δε χάνεται, οι άξιοι προκόβουν.