Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

Χαρίζεται ευτραφής πρωθυπουργός, με ύφος μόλις-έκλασα-αλλά-προσπαθώ-να-το-κρύψω, σε επιστήμονες για πειράματα. Τον δίνουμε πακέτο α) με το playstation του, β) με ολοκαίνουργια τηλεόραση από αυτές τις μεγάλες και λεπτές, γ) με σκυλοτροφή για ένα μήνα. Δώστε του μια ευκαιρία να χρησιμεύσει στην ανθρωπότητα.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη ελληνικού λαού.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πόσα μού δίνεις να μού τόνε χαρίσεις?

LoL

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΑΜΗΘΗΣ ΒΡΕ ΑΝΘΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ....

Ανώνυμος είπε...

όχι, δεν πάω πουθενά!

θέλω να μού χαρίσει τον χοντρούλη!

σεμνά και ταπεινά, εδώ και τώρα, σε καλή τιμή!

M είπε...

@megapolisomancy: Ήλπιζα ότι θα τον ξεφορτωνόμασταν δωρεάν. Άμα είναι να πληρώσουμε μέχρι και για να ξεκουμπιστε, βράστα...

@ανώνυμε: Δεν γνωρίζουμε υπό ποιες συνθήκες ο πρωθυπουργός θα κατέληγε να κάνει αυτό που λέτε, σίγουρα όμως δεν θα θέλαμε να είμαστε μπροστά όταν το αποφασίσει. Αυτό, στην περίπτωση που ως νοήμων άνθρωπος απευθύνετε την συγκινητική σας έκκληση στο σωστό πρόσωπο, έχοντας γνώση του κινδύνου να αναπαραχθεί για τρίτη φορά το είδος του από κάποιο μοιραίο παιχνίδι της τύχης.

Limencut είπε...

LOL

Βλαχοκυριλές είπε...

:):):) Καλά χαρίζετε μαλάκα! Για μαλάκες ψάχνετε?? Ούτε αν πληρώσετε δεν τον παίρνουν τώρα. Εκτός αν δώσετε και τον ανώνυμο-3:04 πακέτο, δύο μαλάκες στην τιμή του ενός.

M είπε...

@Βλαχοκυριλέ: Καλέ εδώ τον βγάλανε πρωθυπουργό όταν κάηκε όλη η Ελλάδα, δεν θα βρεθεί μια ψυχή να τον πάρει; Για το καλό της επιστήμης...