Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ

Μέγας εκδοτικός οίκος προχωρά άμεσα στην έκδοση παροιμιώδους λεξικού και ζητά κλασικά λήμματα όπως:"Των φρονίμων τα παιδιά είναι 2 φορές παιδιά μου","Το καλό το παληκάρι, το κακό το παληκάρι", "Ενα μήλο την ημέρα κι ένα αχλάδι το βράδυ".
Προτάσεις δεκτές μόνο από εξειδικευμένους ερευνητές.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Παπινιώτη

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΛΕΥΚΟ ΓΑΜΟ

Κρητικιά 30 ετών, κάτοικος Αθήνας, που έχει βαρεθεί να ακούει από το σόι «και στα δικά σου», «εσύ πότε θα νοικοκυρευτείς επιτέλους;» και λοιπές σιχαμένες ευχές και παραινέσεις για γάμο, παιδιά, νυφικά, κουφέτα, λύρες και μπαλωθιές, ζητεί ορφανό κύριο χωρίς υποχρεώσεις, από 30 έως 35, για σύναψη λευκού γάμου για να γλιτώσει επιτέλους από τη μουρμούρα. Μόνη υποχρέωση του γαμπρού, η παρουσία σε λογόστεμα-αρραβώνιαση-γάμο και η παρουσία του στην οικογενειακή εστία δις ετησίως. Δίδεται αμοιβή.

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Τρανής Γεροντοκόρης.

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΤΟΜΟ

Ζητάω άτομο για ζάπινγκ γιατί στραμπούληξα και τους δύο αντίχειρές μου. Απαραίτητη η καλή γνώση τηλεκοντρόλ samsung και philips (για την κουζίνα).

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Αντικτίδη

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ

Αν φοβάστε πως φίλοι του άντρα σας που κυκλοφορούν μονίμως σαν λέτσοι θα συναντηθούν με τους κλασάτους φίλους σας στο μαιευτήριο και θα γίνετε ρεζίλι την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας, καλέστε την ενδυματολόγο μαιευτηρίου.
Πολύ διακριτικά παίρνει απόμερα τους κακοντυμένους γνωστούς, φίλους και συγγγενείς και τους κάνει φιγουρίνια, διατηρόντας ταυτόχρονα τον προσωπικό χαρακτήρα τους.

Μεγάλη πείρα - Είδικές τιμές για μεγάλα γκρούπ.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Γλύκα Καικαμπανά

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ DAVID LYNCH

Αγαπάς το σινεμά του David Lynch; Οι φίλοι σου αλλάζουν θέμα ή θυμούνται ότι έχουν αφήσει ανοιχτό το θερμοσίφωνο μόλις προφέρεις το όνομά του; Σε έχει χωρίσει τουλάχιστον ένας ερωτικός σύντροφος επειδή δεν μοιράζεται το θαυμασμό σου για το Eraserhead; Θέλεις επιτέλους να δεις μία ταινία του στο σινεμά με φίλους που σε καταλαβαίνουν και όχι με ανθρώπους που γκρινιάζουν; Έχεις βαρεθεί να πέφτεις θύμα ρατσισμού και διακρίσεων εξαιτίας της αγάπης σου για το έργο του μεγάλου δημιουργού;

Ε, λοιπόν, κι εγώ το ίδιο. Ξέρω πως υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εμάς. Βοήθησέ με να τους βρούμε. Έλα λοιπόν μαζί μου για να ιδρύσουμε τον Σύλλογο Φίλων David Lynch.

Επικοινώνησε στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Τ.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΡΕΙΠΙΑ

Πωλείται αρχαίος ναός, μοναδικό δείγμα αρχιτεκτονικής με εξαιρετικό σχεδιασμό και θαυμάσιους κίονες, σε προνομιακή τοποθεσία σε βράχο στο κέντρο σύγχρονης μεγαλούπολης, με πανοραμική θέα. Δώρο το δικό του αποκλειστικό Μουσείο και κάτι άλλα ερείπια τριγύρω.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίων Μισέλ και Αρούλη.

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Νεαρός που σιχαίνεται τα φωτάκια, τη γαλοπούλα, τα μελομακάρονα, τα έλατα και τις λοιπές χριστουγεννιάτικες παπαριές αναζητεί παρέα για σούβλισμα αρνιού στις 25/12 στη Βαρυμπόμπη.

Αν κι εσείς δεν τη βρίσκετε με τα χριστουγεννιάτικα έθιμα, δηλώστε συμμετοχή στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίου Νευρικού.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ

Για να μην έχετε καγκουρεμένο μόνο το αυτοκίνητό σας και αισθάνεστε έξω από τα νερά σας στο σούπερ μάρκετ, ελάτε σε εμάς.
Η εταιρία "Pimp my cart" σας προσφέρει μια πληθώρα λύσεων. Με έτοιμα κιτ αλλά και custom λύσεις, μπορείτε να βγείτε πρώτοι στο διάδρομο αλλά και να φάνε το χώμα σας στα ταμεία. Turbo, νιτρομπουκάλες, σκάστρες, spoilers και αεροτομές θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε.
Δώρο με κάθε πλήρες tuning, το στερεοφωνικό με subwoofer κανόνι, αυτοκόλλητα tribal και το black light από κάτω.

Και αν μετά την αναβάθμιση δεν έχετε πια λεφτά για ψώνια δεν πειράζει! Μπορείτε να κάνετε κόντρες στη "Βούτα"

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Burn Outch

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

ΑΣΤΕΡΑΣ ΗΡΩΔΕΙΟΥ

Ζητείται περιποιημένος ύμνος για νεοσύστατο ποδοσφαιρικό σύλλογο. Θερμή παράκληση να συμπεριλαμβάνονται οι παρακάτω λέξεις και φράσεις: "Αστέρα μου- Αστέρα μου με το Ηρώδειό σου", "για 'σένα ζω Αστέρα μου τρανέ πρωταθλητή μου", "ποιο fair play και μαλακίες".

Ο στιχουργός και ο συνθέτης θα πληρωθούν με ένα διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες του Αστέρα και εφάπαξ 100 σουβλάκια στην ψησταριά του Προέδρου.

Υποβολή ύμνων και παρτιτουρών traniefkeria@tinstack.com υ/ο κου Στράτου

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ΚΟΜΠΟΔΕΤΗΣ

Η εταιρία Kagouroplast S.A. αναλογιζόμενη την παγκόσμια οικονομική ύφεση, πρωτοπορεί και σας προσφέρει τον επαναστατικό Κομποδέτη. Κατασκευασμένος από το συνθετικό υλικό που χρησιμοποιούν στη NASA για τα κουμπιά των αστροναυτών, ο κομποδέτης θα σας βοηθήσει να φτιάξετε ενα κομπόδεμα για ώρα ανάγκης.
Για τους 100 πρώτους που θα παραγγείλουν, δώρο το αξεσουάρ που μετατρέπει τον κομποδέτη σε γλωσσοδέτη για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού.

Πλησοφορίες - πωλήσεις: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Γόρδιου - τμήμα πωλήσεων Kagouroplast S.A.

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ

Μεγάλη φαρμακευτική εταιρία σε συνεργασία με τηλεοπτικό δίκτυο που δραστηριοποιείται στην Ψωροκώσταινα αναζητά:
Πειραματόζωο του είδους homo sapiens, απαραίτητα χωρίς ηθική υπόσταση και κατα προτίμηση ανώμαλο για δοκιμή νέου πρωτοποριακού ορού της αλήθειας.
Αν το πείραμα πετύχει δίνεται μεγάλη χρηματική αμοιβή...

Πιθανές παρενέργειες: Απώλεια αξιοπρέπειας, αυτοσεβασμού και ρήξη διαπροσωπικών σχέσεων με φίλους και γνωστούς

Υπ όψιν κ. Ευγένιου Μανωλίδη traniefkeria@tinstack.com

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Χημικός μηχανικός ζητείται για να εξασφαλίσει καλή χημεία μεταξύ συνεργατών τηλεοπτικής εκπομπής που έχει πάρει τον κατήφορο στις μετρήσεις της AGB. Θα προτιμηθούν απόφοιτοι του ΕΜΠ με 10ετή εμπειρία τουλάχιστον και διδακτορική διατριβή σχετική με το αντικείμενο.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Ωραίας Ατμόσφαιρας.

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

Χαρίζεται ευτραφής πρωθυπουργός, με ύφος μόλις-έκλασα-αλλά-προσπαθώ-να-το-κρύψω, σε επιστήμονες για πειράματα. Τον δίνουμε πακέτο α) με το playstation του, β) με ολοκαίνουργια τηλεόραση από αυτές τις μεγάλες και λεπτές, γ) με σκυλοτροφή για ένα μήνα. Δώστε του μια ευκαιρία να χρησιμεύσει στην ανθρωπότητα.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη ελληνικού λαού.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΓΚΛΟΜΠ ΜΟΥ

Έχασα το γκλομπ μου στην πορεία, στη γωνία Σίνα και Ακαδημίας. Παρακαλείται όποιος το βρήκε να μου το επιστρέψει γιατί μου λείπει τρομερά. Ο ψυχαναλυτής μου μού είπε ότι το γκλομπ μου λειτουργεί σαν φαλλική προέκταση και χωρίς αυτό αισθάνομαι ευνουχισμένος. Επίσης μου είπε ότι είμαι μπάτσος-γουρούνι-δολοφόνος και με πέταξε από το γραφείο του με τις κλωτσιές.

Δίδεται αμοιβή.

Επικοινωνία στο: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη φτωχού και μόνου μπάτσου του κλώτσου και του μπάτσου.

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ

Πωλείται κράτος της Μεσογείου, πλήρως επιπλωμένο, γουστόζικα διακοσμημένο με τεράστιας αξίας αντίκες, με θαυμάσιο κλίμα και εξαιρετικά οικόπεδα, ειδυλλιακές ακτογραμμές και πολυάριθμα νησιά σε ποικιλία σχεδίων και μεγεθών. Δώρο πειθήνια ΜΜΕ, εκπληκτικής ικανότητας και εκπαίδευσης αστυνομική δύναμη, και 10.000.000 πολίτες για να έχετε να παίζετε. Εγγυημένη διασκέδαση, τιμή λουκούμι. Λόγω ανάγκης.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίων Κ.Κ. και Πάκη.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΨΑΧΝΩ

Πρέπει να έχω ξεχάσει κάπου το τέτοιο. Ή μου έπεσε χωρίς να το καταλάβω. Όποιος βρει το αυτοδωμέσαδωπάνω, να το επιστρέψει εκεί που το βρήκε.

Αλ. Τζχάιμερ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μικρό πόνι αναζητεί πληροφορίες και συμβουλές για το πώς να μεγαλώσει επιτέλους.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Μικρού Πόνι.

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΦΛΕΡΤ

Κυκλοφορεί ανανεωμένο το θρυλικό εγχειρίδιο του φλερτ με τίτλο 155+1 Ατάκες για να τη Ρίξετε Εγγυημένα. Με πολλές νέες, εγγυημένα αποτελεσματικές ατάκες, αλλά και παλιές και σίγουρες, το 155+1 Ατάκες για να τη Ρίξετε Εγγυημένα σάς παρέχει ένα αποτελεσματικό οπλοστάσιο για κάθε τύπο και περίσταση, στο οποίο καμία γκόμενα, εμ, συγνώμη, καμία γυναίκα, δεν μπορεί να αντισταθεί. Στην έκδοση συμπεριλαμβάνεται κατατοπιστικός πρόλογος με όλα τα μυστικά της εξωλεκτικής επικοινωνίας του φλερτ.

Άντε, και καλό βόλι.

Επιμέλεια έκδοσης:
Αστέρης Ξυλομπουρδόγλου
ψυχολόγος-αστρολόγος-οραματιστής-φυσιολάτρης

Παραγγελίες: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίου Αστέρη.

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ

Ψάχνω δεξιοτέχνη μουρμούρη μπαγλαμά με κληρονομικό χάρισμα για να λέει τον πόνο μου.

Πληροφορίες traniefkeria@tinstack.com υ/ο Κ. Επαμεινώνδα Κλάψα

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ

Ταραχώδης ακρογιαλιά ζητείται με τουλάχιστον 40 κύματα για εκτέλεση σοβαρής ιεροτελεστίας.

Πληροφορίες traniefkeria@tinstack.com υ/ο Κ. Γκάνταλφ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ

Λίγα ψίχουλα αγάπης γυρεύω για κατασκευή βιολογικής παπάρας.

Πληροφορίες traniefkeria@tinstack.com υ/ο Μοναχικής Καρδιάς

ΔΙΣΚΟΠΙΣΤΟΛΑ

Έμπειρος χειριστής σύγχρονων τεχνολογικών όπλων ζητείται, από μεγάλη εταιρία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, για πρωταγωνιστικό ρόλο. Απαραίτητα προσόντα: επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης Γ' κατηγορίας και μοτοποδηλάτου, πολύ καλή χρήση Η/Υ, αντοχή στο τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων, αίσθηση του προσανατολισμού. Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως το να έχει δει ο ενδιαφερόμενος τουλάχιστον μια φορά την ταινία THE MATRIX.

Πληροφορίες traniefkeria@tinstack.com υ/ο Fast Productions

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ

Πωλούνται πλαστικά Χριστουγεννιάτικα Δέντρα σε πολύ χαμηλές τιμές λόγω λάθους καλουπιού.
Βγάλτε την φτηνά φέτος στολίζοντας μια Χριστουγεννιάτικη Ιτιά σε φυσικό μέγεθος στο σαλόνι σας, και καλές γιορτές!

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com κ. Kalou Patzis - πρώην υπάλληλος Kagouroplast S.A.

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ζητάω λίγη ηλιοφάνεια. Πληρώνω όσο-όσο. Δεν την μπορώ την συννεφιά! Μ' έχει πιάσει η ψυχή μου!

Ηλιαχτίδες εισαγωγής δεκτές.

Επικοινωνήστε traniefkeria@tinstack.com υ/ο κου Μπιόρν Άντερσον.

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΜΠΙΕΣ

Κάμπιες ζητούνται, ζωντανές ή νεκρές, από συλλέκτη.

Πληροφορίες στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Σαράντη Πεταλουδίτσα.

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέγας εκδοτικός οίκος που ετοιμάζει την "Μεγαλύτερη Εικονογραφημένη Εγκυκλοπαίδεια" αναζητά αντιπροσωπευτική φωτογραφία για το λήμμα "Μαλάκας" και "Μαλάκες". Αμοιβή δεν δίδεται, αντ' αυτού παρέχεται η μοναδική ευκαιρία να κάνετε διάσημο τον εαυτό σας ή/και τους γνωστούς σας.

Στείλτε τις φωτογραφίες σας στο : traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Παπινιώτη.