Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

ΚΑΛΑΜΙΑ

Πωλούνται αεροδυναμικά καλάμια με εξελιγμένο κινητήρα, χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και ανατομική σέλα για άνετο καβάλημα.

Παραγγελίες στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Α. Καβαλημένου.

4 σχόλια:

Masterpcm είπε...

ΚΤΕΟ περνάνε;
Αξεσουάρ "Η Παναγιά μαζί σου" και "Κράτα με σε απόσταση σαν την πεθερά σου" υπάρχουν στην αντιπροσωπεία; Service στα πόσα χιλιόμετρα; Εγγύηση αντισκωριακής προστασίας έχει; Πόσους νερόσακους διθέτει; Τασάκι έχει ή είναι extra;

Ανώνυμος είπε...

αεροσακους,abs,κεντρικο κλειδωμα?
διαθετω ερασιτεχνικο διπλωμα θα εχω προβλημα?

ο φιλος του οικονομου είπε...

τασάκι στο καλάμι; Να μας κάψεις θες;

M είπε...

Αγαπητοί εν blog αδελφοί, αδελφές και νοσοκόμες,

έχουμε προωθήσει όλα τα καίρια ερωτήματά σας στον κατασκευαστή και οι απαντήσεις που λάβαμε είναι οι ακόλουθες:

-ΚΤΕΟ δεν υφίσταται για τα καλάμια. Τα καλάμια αυτοελέγχονται, αυτορυθμίζονται και τέλος πάντων όλα τα κάνουν από μόνα τους.
-Μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια διατίθεται από την εταιρεία, και με δυνατότητα πληρωμής σε 125,3 δόσεις με τόκο μόλις 33,89%. Για κατάλογο και προσφορές επικοινωνήστε μέσω της Τρανής Ευκαιρίας.
-Το service κι αυτό το κάνουν μόνα τους τα καλάμια, ανά όσα χιλιόμετρα τους κάνει κέφι, δεν θα σας δώσουν δα και λογαριασμό.
-Αν θέλετε αερόσακους, abs και κεντρικό κλείδωμα αγοράστε ένα αυτοκίνητο.
-Ως προς το ακανθώδες θέμα του τασακίου, τι το θέλετε το τασάκι όταν διατίθεται το μεγάλο τασάκι, γνωστό και ως Τάσος, πάτωμα ή έδαφος;(Προσοχή μόνο μην πετάτε αποτσίγαρα σε ξερόχορτα ή στο δάσος.) Εναλλακτικά, μπορείτε να κόψετε το κάπνισμα. Βλάπτει.