Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

ΓΙΝΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ

Αν πάντοτε θέλατε να γίνετε σούπερ ήρωας και όλοι σας κορόιδευαν για αυτό, ήρθε η ώρα να πάρετε την εκδίκησή σας. Ράβουμε τη δική σας στολή στα μέτρα σας. Οι μπέρτες μας διαθέτουν ενσωματωμένο μικροσκοπικό μοτεράκι, ευρεσιτεχνία της εταιρείας μας, για να πετάτε πραγματικά. Διαθέτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ (Batmobile, Catwoman, περικάρπια που εκτοξεύουν ιστούς αράχνης κ.λπ.) που πωλούνται ξεχωριστά.

Ζητήστε τον πλήρη κατάλογό μας ή παραγγείλτε τη δική σας στολή στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη κυρίας Κεντ. Έκπτωση 15% σε μαχητές του καλού.

8 σχόλια:

K@terin@ είπε...

Είμαι superwoman , μαχητής του καλού .... σαν γνήσια superwoman έψαχνα και εγώ 2-3 συνολάκια βρε παιδί μου για να αλλάζω.
επιτέλους!!! το 15% ισχυεί έτσι , δεν είναι διαφημιστικό κόλπο ?

Καταπιεσμένος είπε...

Θα ήθελα να μου ράψετε κι εμένα μια στολή σούπερ ήρωα. Μόνο αν γίνετε θα την ήθελα αδιάβροχη γιατί ο νεροχύτης μας πιτσιλάει πολύ και γίνομαι μουσκίδι.
Μήπως υπάρχει κάποια έκπτωση και για καταπιεσμένους σούπερ ήρωες του καλού;

M είπε...

@k@terin@: Μα φυσικά και ισχύει η έκπτωση, για ποιους μας περάσατε; Επαναλαμβάνω, αυτό εδώ είναι ένα σοβαρό και τίμιο blog και οι τσαρλατάνοι διώκονται από ιδιωτική εταιρεία security. Και επειδή σας συμπαθήσαμε θα σάς κάνουμε και δώρο ένα μαστίγιο να έχετε να παίζετε.

@καταπιεσμένος: Λυπάμαι, θα χρειαστεί να αρκεστείτε στο 15%, ο τιμοκατάλογος δεν προβλέπει τη δική σας περίπτωση. Μαστίγιο σε εσάς δεν θα δώσουμε, γιατί έτσι και πέσει στα χέρια της ξέρετε ποιας θα κινδυνεύσει η σωματική σας ακεραιότητα και δεν θέλουμε να σάς πάρουμε στο λαιμό μας, αν πάλι τη βρίσκετε με κάτι τέτοια να το ξανασκεφτούμε. Αν και νομίζω ότι οι τρεις τρυφερές μπριζόλες που σκεφτόμαστε να σάς χαρίσουμε θα σάς ευχαριστήσουν περισσότερο.

Πω πω, το αφεντικό τρελάθηκε σήμερα, χαρίζουμε λέμε.

Tzeve είπε...

στους αντι-ήρωες τι έκπτωση έχετε;;;

Καταπιεσμένος είπε...

Ευχαριστώ για τις μπριζόλες m, είσαι άνθρωπος. Κι όταν με το καλό η συντήρηση νικηθεί θα στο ξεπληρώσω με σπληνάντερο και γαρδούμπα.

Υ.Γ. Το μαστίγιο κρατήστε το σας παρακαλώ. Έχω συνηθίσει μια χαρά το δικό μας, το σπιτικό.

M είπε...

@λασπολόγος: στους αντιήρωες χαρίζουμε ιαματικά λασπόλουτρα στο εξωτικό Μοσχάτο.

@καταπιεσμένος: Παναγιά μου, μακριά τα εντόσθια από εμένα, τι κακό σας έκανα; Λυπηθείτε με.

K@terin@ είπε...

μαστίγιο ε ? μμμμμ

να ρωτήσω το λασπολόγο αν του αρέσει , αλλιώσ θα μπορώ να το αλλάξω με τα περικάρπια ?

M είπε...

θα λάβετε με τη γνωστή και (αν)αξιόπιστη ταχυδρομική κουκουβάγια τον πλήρη τιμοκατάλογο και το ένθετο με τις προσφορές για να αποφασίσετε με την ησυχία σας γιατί αλλαγές δεν γίνονται αν γη, σελήνη και ήλιος δεν βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση.