Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΟΜΟΔΙΝΟ

Πουλάω το κομοδίνο του παππού μου μαζί με τα χάπια που έχει στο συρτάρι και το ποτηράκι για τη μασέλα. Χρώμα κομοδινί, κλασσικό σχέδιο.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Νίκου Εγγονόπουλου

9 σχόλια:

Masterpcm είπε...

Τι μασελίτσα για πάρτη μας όμως έτσι; Ετοιμάζουμε τα γεράματά μας.. όσο διαφορά και να έχει παππούς σου ήταν, θα σου κουμπώσει το σετάκι.

M είπε...

Αξιότιμε κύριε masterpcm,

Ο κύριος Εγγονόπουλος μάς ζήτησε να σάς μεταφέρουμε τα ακόλουθα:

Η μασελίτσα απουσιάζει από την προσφορά όχι λόγω προετοιμασίας για τα γεράματα, αλλά επειδή ο παππούς θάφτηκε με αυτήν. Το γεγονός ότι ο παππούς, για δεκαεπτά συναπτά έτη, είτε την είχε στο στόμα του είτε κοιμόταν πλάι της θα πρέπει να είναι αρκετό για να σάς πείσει ότι είχε δημιουργηθεί συναισθηματικός δεσμός μεταξύ τους. Έτσι, ο κύριος Εγγονόπουλος αποφάσισε η μασελίτσα να είναι ανάμεσα σε άλλα κτερίσματα που συντροφεύουν τον αγαπητό του παππού στην τελευταία του κατοικία. Αισθάνεται, δε, βαθιά πληγωμένος που αντί να επιστρατεύσετε τη λογική που είναι βέβαιος ότι διαθέτετε, καταλήξατε αβίαστα, αβάδιστα και αβασάνιστα στο συμπέρασμα ότι πίσω από την παράλειψη υπάρχουν σκοτεινά κίνητρα και μεγάλα συμφέροντα.

Εξάλλου, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι το σετάκι δεν θα κούμπωνε ούτως ή άλλως. Ο παππούς φορούσε μασέλα νούμερο 185. Σύμφωνα με αξιόπιστα οδοντριατικά στοιχεία, ο κύριος Εγγονόπουλος θα χρειαστεί μασέλα νούμερο 3.

Σάς ευχαριστούμε για την προσοχή σας. Και τώρα παρακολουθήστε από τις οθόνες του πλοίου μας σύντομο βίντεο με οδηγίες για την περίπτωση που ο καπετάνιος αποκοιμηθεί στο πηδάλιο.

Εκ της Τ.Ε.

Masterpcm είπε...

Λυπούμε οριζοντίως ως και καθέτως για την πλάνη σας οδήγησε ο κ. Εγγονόπουλος, η αλήθεια βρίσκεται εδώ, http://ths-ellinidas.blogspot.com/2006/07/blog-post_26.html παρακαλώ όπως διαβιβάσετε στον εν λόγω, ότι απεκαλύφθει το δόλιον της πράξεώς του.
Παρακολούθησα το video, ο καπετάνιος κοιμήθηκε αλλά δεν ξύπνησε ξανά, να αρχίσω λέτε να ανησυχώ σιγά-σιγά;

Limencut είπε...

Αναγκαστικά εδώ πρέπει να παρέμβω και να υπερασπιστώ τον κ. Εγγονόπουλο. Η μασέλα που αποικονίζεται στο εν λόγω blog αποκλείεται να είναι του παππού γιατι η μασέλα του παππού ήταν πράσινη και φωσφόριζε στο σκοτάδι.

Masterpcm είπε...

Έπρεπε να το καταλάβω από την αρχή... είστε συγγενείς.

M είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ξεσκεπάσατε τον σιχαμερό limencut. Αφού φλόμωσε στο ψέμα τους συνδιαχειριστές του ιστολογίου, πούλησε τη μασέλα στη μαύρη αγορά και διέφυγε με τα κέρδη στη Βραζιλία, από όπου και έγραψε το άνω σχόλιο για να θολώσει τα νερά.

Αν τολμήσει να επιστρέψει θα τον τιμωρήσουμε: θα τον βάψουμε κι αυτόν πράσινο φωσφοριζέ σαν τη μασέλα.

Limencut είπε...

Εγώ φταίω που σας καλύπτω που μιλάτε για δήθεν πεθαμένους. Ποίος σας είπε ότι ο παππούς πέθανε; Απλά ο άνθρωπος πουλάει το κομοδίνο.

M είπε...

Εσύ φταις βέβαια. Ποιος άλλος; Και στο κάτω κάτω αν ο παππούς ζει, πού είναι; Γιατί δεν εμφανίζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τον εγγονό του; Ποιος είναι ο εγγονός του; Υπάρχει στ' αλήθεια; Εσύ υπάρχεις; Εγώ υπάρχω; Τι είναι η ζωή; Τι είναι ο άνθρωπος; Τι είναι ο κάβουρας και τι είναι το ζουμί του; Απαιτώ απαντήσεις.

Υ.Γ. Αν ακούσατε ένα ττττττττττσσσσσσσσσσσφφφφφφφφφτ, είναι η τελευταία νευρωνική σύναψη του εγκεφάλου μου που κάηκε.

Masterpcm είπε...

Έλα, ησύχασε, ασφάλεια έπεσε, δεν είναι τίποτα.