Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΤΟΙ

Ημιθανής Ασσυρο-Βαβυλωνιακή θεότητα αναζητά πιστούς για άμεση δημιουργία παγκόσμιας θρησκείας. Προλάβετε τώρα τις πρώτες προνομιακές θέσεις που θα σας χαρίσουν υψηλά θρησκευτικά καθήκοντα στη νέα ιεραρχία, όπως: ιερείς, ιεροεξεταστές, μάντεις, υμνογράφοι, καντηλοσβήστες, υπεύθυνοι παγκαριών Α, Β, και Γ κατηγορίας, ιεροκύρηκες, θαυματοποιοί, μάρτυρες αορίστου χρόνου (με αυτόματη αγιοποίηση και δυνατότητα επικοινωνίας με τους πιστούς από το επέκεινα), αιρεσιάρχες, ισόβια μέλη του συμβουλίου διαχείρισης πνευματικών κρίσεων κτλ.
Μπόνους σε όλους τους υπόλοιπους πιστούς: μια θαυματουργή τρίχα της θεότητας σε πολυτελή συσκευασία.

Επικοινωνήστε στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Ιεροπίστης Μπαλαμούτη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Simon, είσαι θεός!!!

Tzeve είπε...

θέλω να δηλώσω συμμετοχή για υπεύθυνος παγκαριών Γ...θα με πάρετε;;;

M είπε...

@λασπολόγος: Εξαρτάται. Πόσα δίνεις; :P

Tzeve είπε...

θα σου φέρω ένα παγκάρι και καμιά δεκαριά πιστούς...τι λες;;;;

Unknown είπε...

Η Θεότης μαζί σου apapsa...

Σύμφωνα με παρέμβαση της δίδας Μπαλαμούτη ο λασπολόγος ομολόγησε πρώτος την πίστη του, άρα η θέση του ανήκει δικαιωματικά. Ας γνωρίζει μόνο ο αδελφός ότι η θέση θα του ανήκει επί εξαμήνου οπότε και θα παλουκωθεί τελετουργικά κερδίζοντας αυτόματα (και χωρίς λοιπές προϋποθέσεις) την θέση του στο θρησκευτικό στερέωμα, ως "Μυροβλύτη Αγίου".

Όσο για τους υπολοίπους, η κυρία Μπαλαμούτη τους θυμίζει ότι η θέση της Παρθένου Κόρης η οποία θα φέρει στον κόσμο τον Μεσσία είναι ακόμα ορθάνοιχτη.

:Ο)

Ανώνυμος είπε...

Α τέλεια! Pick me! Pick me!!!!!

M είπε...

Έχετε καεί.

(Είπε στον καθρέφτη της. Για λίγο της πέρασε από το μυαλό η υποψία μιας απορίας -γιατί, ενώ είμαι μία, στον καθρέφτη είμαι δύο;- αλλά ο θείος Αλτσχάιμερ φρόντισε να τής φύγει).

Unknown είπε...

OK apapsa το 'χεις... και μην ακούς τις κακές γλώσσες. Η αγιότητα σου θα λάμψει...

(Είπε στον καθρέφτη του: "Εμείς οι δυο φιλαράκο έχουμε να πούμε πολλά". Σηκώθηκε, άπλωσε το χέρι του, έσβησε το φως, και δεν έμεινε κανένας)

Limencut είπε...

Για όσους έχουν καεί απο την Τ.Ε. θα μοιραστούν αντιλιακά σε κεντρικά σημεία της πόλης για το συμβολικό ποσό των 76 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση Ιερού Ναού!

Ανώνυμος είπε...

An και δεν συνεργαζομαι με μονες και εκλησιες,αυτη την φορα θα κανω μια εξαιρεση.Δοξα να εχη το ονομα αυτης της θεοτητας και οτι θελετε απο γλυπτα μαρμαρα εδω ειμαι και εγω ,αρκει να γεμισετε πρωτα τα παγκαρια σας