Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Διάσημος ανατρεπτικός καλλιτέχνης αγοράζει άδεια πλαστικά μπουκάλια αναψυκτικών, αποτσίγαρα και φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά, για ρηξικέλευθο εικαστικό project.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο D.H.

5 σχόλια:

Masterpcm είπε...

Αφού πρόκειται για τέχνη, για να μην μαζεύει γόπες να του δώσω το ένα μου πνευμόνι που είναι έτοιμο με 30 χρόνια marlboro;

M είπε...

Αγαπητέ masterpcm,

Μετά από πολλές προσπάθειες καταφέραμε να εντοπίσουμε τον καλλιτέχνη στο Κιλιμάντζαρο, σε ύψος περίπου 3.000 χλμ, όπου έχει στήσει το προσωρινό του εργαστήρι, για να του μεταφέρουμε την προσφορά σας.

Μάς ενημέρωσε ότι το παρόν project έχει ήδη σχεδιαστεί και δεν μπορεί να την αξιοποιήσει (είναι κατά του αυτοσχεδιασμού και των αναθεωρήσεων), ωστόσο του δώσατε μια εξαιρετική ιδέα για άλλο project, οπότε αναμείνατε στο ακουστικό σας ή στην οθόνη του υπολογιστή σας ή στη λεκάνη της τουαλέτας ή όπου σάς αρέσει να περιμένετε, τέλος πάντων.

Επίσης μάς ζήτησε να σάς μεταφέρουμε ότι το κάπνισμα σκοτώνει.

Εκ της Τ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε masterpcm εγω καταφερα μετα απο 28 χρονια marlboro να ζω επιτελους σαν ανθρωπος.Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ευκολο ειναι.Κρατα το πνευμονι σου λοιπον, υπαρχη ακομη ελπιδα,και ασε τον καλιτεχνη να διμιουργηση με τα δικα σου τασακια.

M είπε...

Χμ... Φίλτατε επισκέπτη Νικόλα Δουλγεράκη, δεν δίνετε και σε εμάς τη συνταγή;

Ανώνυμος είπε...

Η συνταγη ειναι μια και απλη.ΑΠΟΦΑΣΗ και κοψιμο μαχαιρι.Με το internet ασχολουμε ενα χρονο,το ανακαλυψα στα 45 μου ειναι απιστευτα μαγικο βρισκης οτι πληροφορια θελεις.Πληκτρολογησε βοηθεια για διακοπη καπνισματος και θα δης ενα σωρο ιστολογια με χρησιμες και αχρηστες πληροφοριες για την διακοπη του καπνισματος.Εμενα με βοηθησε αρκετα ενα συγκεκριμενο,που δεν ξερω εαν εχω την αδεια σου να το αναφερω. Νικολας Δουλγερακης