Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΩΧΤΗΣ

Σου τη σπάει ο διπλανός σου στο γραφείο; Σε εκνευρίζει ο μπροστινός σου στο τρόλεϊ με τη βρώμικη αμασχάλη; Η φασαριόζικη παρέα στο δίπλα τραπέζι ξυπνάει μέσα σου το δολοφόνο; Έχεις το μαλακομαγνήτη; Σου τη δίνει η ανθρωπότητα γενικώς; Θέλεις, βρε αδερφέ, να μείνεις μόνος σου επιτέλους, αλλά δεν θες να πας στη φυλακή για αυτό;

Τώρα υπάρχει μια απλή, οικολογική και ασφαλής λύση στο πρόβλημά σου. Ο ηλεκτρονικός ανθρωποδιώχτης G8 της Stone Age Electronics. Μια διακριτική και ελαφριά επαναφορτιζόμενη συσκευή που χωράει στην τσάντα αλλά και στην κωλότσεπη και εκπέμπει μαλακοαπωθητική ακτινοβολία που απομακρύνει τους ενοχλητικούς σε ακτίνα 5 μέτρων. Εσύ απλώς επιλέγεις ανάμεσα σε δύο λειτουργίες:

  • γενικευμένη απώθηση: απώθηση οποιουδήποτε ανθρώπινου όντος σε ακτίνα 5 μέτρων.
  • επιλεκτική απώθηση: απώθηση μονάχα επιλεγμένων ατόμων-στόχων.

Και μια μεγάλη προσφορά αποκλειστικά για τους αναγνώστες της Τρανής Ευκαιρίας, με κάθε ηλεκτρονικό ανθρωποδιώχτη που αγοράζετε σας αποστέλλουμε και ένα σιντί του Σαράντη Ρίμα εντελώς δωρεάν!

Για παραγγελίες: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Σίμου Σπασμένου.

Ηλεκτρονικός ανθρωποδιώχτης G8 και… βρήκες την ησυχία σου!

7 σχόλια:

Masterpcm είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Masterpcm είπε...

Πήγα να στερώσω το πληκτρολόγιο και βίδωσα το DELETE στο γραφείο,
για αυτό έσβησε το αDELETE αρχείοDELETE

Χμμμμ... μαλακομαγνήτης, κάτι μου λέει αγαπητή συγγραφεύς της αγγελίας ταύτης.

Μπουκοτάζ στο προϊόν, γιατί:
Δεν αντιλαμβάνεται ανθρώπους με την παρακάτω σύσταση, ξύλα απελέκητα, ντουβάρια σκέτα, τούβλο πήγε-τσιμεντόλιθος γύρισε, στόκεμον, παρανοϊκός, ηλίθιος και βλάκας.

Αν θέλετε άνθρωπο με τα παραπάνω ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για δοκιμές και πειράματα, γνωρίζω έναν με ακόμη χειρότερες ιδιότητες.

Εμένα.

Πληροφορίες και επικοινωνία στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα και ΣΜΕ, (Σχολές Μηχανικών Eσωρούχων).

Ανώνυμος είπε...

Τρανή Ευκαιρία, είσαι μες στο μυαλό μου!!!! Μόλις τώρα θα σου έστελνα την αγγελία μου που έλεγε τα εξής: "Ζητείται φουσκωτός για να με απαλλάξει από ενοχλητικό γείτονα. Δια παντός."

Μου κάνει, όμως, και το μηχάνημά σας. Στείλτε τό μου όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Νάρκισσος είπε...

Θαϊκό, απίστευτο, καταπληκτικό.

Θέλω τη γενικευμένη απώθηση, με λειτουργία εξαίρεσης για συγκεκριμένα άτομα (ένα τη φορά). Υπάρχει τέτοιο μοντέλο;

StrangeEmily είπε...

Απλά Θεϊκό!!! Και είναι και οικολογικό. Το θέλω!!!

Μια ερώτηση: υπάρχει και η λειτουργία μετά την απώθηση του ενοχλητικού αυτός/ή να προωθείται αυτόματα σε ένα άλλο ενοχλητικό άτομο;

M είπε...

@νάρκισσος & strangeemily: οι λειτουργίες για τις οποίες κάνετε λόγο δεν παρέχονται στο απλό μοντέλο ανθρωποδιώχτη G8, αλλά στον ανθρωποδιώχτη νέας γενιάς G8 gus generator, που επιπλέον ψεκάζει και δακρυγόνα σε επιλεγμένους στόχους με ακρίβεια χιλιοστού, χωρίς καμία επιβάρυνση της υπόλοιπης χλωρίδας και πανίδας.

@masterpcm: οι κατηγορίες στις οποίες αναφέρεστε είναι οι πρώτες που θα συναντήσει κανείς στον ορισμό της λέξης "άνθρωπος" στο Μείζον Λεξικό των Παυλόπουλου-Βουλγαράκη, οπότε θεωρούμε ότι τα όσα αναφέρετε εναντίον του μοναδικού μας προϊόντος είναι αναληθή, κακόβουλα και υποκινούμενα από ΠΑΣΟΚικό δάκτυλο. Ωστόσο, σκεφτόμαστε σοβαρά την ευγενική προσφορά του σαρκίου σας για πειράματα.

@apapsa: ελπίζω ο ενοχλητικός γείτονας να μην είναι η συμπαθέστατη, πανέμορφη και πανέξυπνη τρυφερή ύπαρξη που υποψιάζομαι ότι εννοείτε.

Ανώνυμος είπε...

Όχι, όχι, μα τι πήγατε και σκεφτήκατε!!!!

Μιλάω για πραγματικό γείτονα με ανθρώπινη υπόσταση και ενοχλητικότατη φάτσα και επαγγελματική ενασχόληση. Εξ' ου και η αρχική σκέψη για φουσκωτό...