Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ

Βιρτουόζος του μπουζουκιού, εξαιρετικά ευχάριστος τύπος, με πολυετή πείρα στις ζωντανές εμφανίσεις και βαθιά γνώση της ρεμπέτικης και λαϊκής μουσικής αναζητεί μουσικούς για συνεργασία. Δεκτοί και μουσικοί με ελαφρύ πρόβλημα αλκοολισμού και κατάθλιψης.

Επικοινωνήστε στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Τ. Κακλαμάνη

ΜΕΣΑΙΟ ΔΑΧΤΥΛΟ

Πωλείται μεσαίο δάχτυλο μήκους 20 εκατοστών κατασκευασμένο από ανθεκτικό, αδιάβροχο, υποαλλεργικό πλαστικό. Πληθώρα χρήσεων.

Επικοινωνήστε στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Νιόνιου.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΖΗΤΑΩ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ

Τη λέξη 4 καθέτως στο "Σταυρολύνω" Ιουνίου '03 σελ. 67, 8 γράμματα. Αρχίζει μάλλον με Μ και τελειώνει σε Σ.

Παρακαλώ επικοινωνήστε το συντομότερο στο: traniefkeria@tinstack.com
υ/ο κ. κ. Υπουργού

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΑΝΤΟΝΑ

Πουλάω εισιτήρια για τη συναυλία της Μαντόνας στις 27/9, από 8000 μέχρι 15οοο ευρώ μετρητά πάντα ανάλογα τη θέση.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Ιουλιανού

ΩΡΙΜΗ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΣΟΝ

Νεαρός ζητεί ώριμη κυρία με καλσόν και προθυμία να το βγάλει.

Αν είστε αυτή η κυρία... επικοινωνήστε στο: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη «Πρωτάρη»

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

ΥΠΟΓΕΙΟ ΜΕ ΘΕΑ

Ενοικιάζεται μονόχωρο υπόγειο (studio) 55τμ - πρώην πισίνα - στην περιοχή Χαλανδρίου. Καταπληκτική αποχέτευση, πλακάκια σε μπλε αποχρώσεις, εύκολο καθάρισμα, εκπληκτική θέα στον αττικό ουρανό.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Λακιώτη

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΑΓΟΣ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Μάγος-Θεραπευτής με μεγάλη προϋπηρεσία σε φυλές του Κογκό και της Τανζανίας επιθυμεί μεγάλη διευθυντική θέση σε ελληνικό νοσοκομείο.
Μπόνους σε όσους μου βρουν δουλειά: μαγικό φυλαχτό που σε φυλάει από κακό μάτι και μικρό τζίνι που ακούει στο όνομα Τζότζο και κάνει τα πάντα εκτός από το να σου βρει μεγάλη διευθυντική θέση σε ελληνικό νοσοκομείο.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Haram Y' Mufa Dotorumba

ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ

Ελληνοαμερικάνος κροίσος 45 ετών, ευαίσθητος, ρομαντικός, αθλητικός, δεινός χορευτής, αρρενωπός, κομψός, ευχάριστος, με σπουδές διδακτορικού επιπέδου στο UCLA, με ακίνητο, αυτοκίνητο κι ευκίνητο, επιθυμεί γνωριμία με κυρία 30-35 ετών, με σκοπό το γάμο.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Ioannis Travabros.

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

Νεοαποσχισθείσα δημοκρατία της Λατινικής Αμερικής με πλούσιο πετρελαιοφόρο ορίζοντα αναζητά δικτάτορα για να την βάλει στο σωστό δρόμο.
Παρέχονται: έλεγχος μέσων ενημέρωσης και υποστήριξη από υπερδύναμη με χρόνια εμπειρίας στον χώρο.
Όσοι επικοινωνήσουν πριν ξεσπάσει ο επόμενος εμφύλιος θα λάβουν ακόμη μία μεταχειρισμένη αλεξίσφαιρη λιμουζίνα σε αρίστη κατάσταση και μια στρατιωτική στολή με παράσημα.
Προϋπηρεσία και σπουδές θα συνεκτιμηθούν.

Επικοινωνία στο: traniefkeria@tinstack.com
υ/ο κ. Αιμιλιάνο Κοντρέρας δον Μαρία ντελ Πόκο

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ

Αισθησιακές χορεύτριες από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ αναλαμβάνουν να δώσουν ζωή σε πάρτι ενός ατόμου και άνω. Διαθέσιμα και μεγάλα μεγέθη. Δυνατότητα εμφάνισης σε σετ των δύο ή τριών. Ιδανικές για bachelor.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Οξάνας.

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΚΔΙΚΗΤΡΙΕΣ

Σε παράτησε για άλλη; Σε κερατώνει συστηματικά; Σε έχει αστεφάνωτη δέκα χρόνια; Σε μπερδεύει με τη μάνα του; Νομίζει ότι είσαι υπηρέτριά του; Σου έχει κάνει τη ζωή σου κόλαση;

Εμείς είμαστε εδώ! Εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά και γνώστριες πανάρχαιων μυστικών της μαύρης, λευκής και εμπριμέ μαγείας, σχεδιάζουμε μαζί σου την ιδανική μέθοδο εκδίκησης. Όποιος κι αν είναι ο σκοπός σου -να κάνεις τον αχαΐρευτό σου... άνθρωπο, να τον εκδικηθείς, να τον τυλίξεις επιτέλους- σχεδιάζουμε μαζί σου ένα αποκλειστικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις επιθυμίες και ανάγκες σου αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του ηλίθιου που σε βασανίζει.

Ειδικότητά μας: πρόκληση ανικανότητας, πιτυρίδας, φαλάκρας, κακοσμίας, τερηδόνας, ουλίτιδας, φαρυγγίτιδας, πτώχευσης, αλλά ακόμα: καταστροφές αυτοκινήτων, ήττες ποδοσφαιρικών ομάδων, σαμποτάζ στο φαΐ της μαμάς, επιθέσεις από μανιασμένους μπράβους, απολύσεις και πολλά άλλα.

Μην περιμένεις άλλο. Επικοινώνησε μαζί μας και κατάστρεψέ του τη ζωή!

Για πληροφορίες:traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Σάρας & Μάρας.

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΥΛΙΧΤΗΣ ΣΠΑΓΚΕΤΙ

Λατρεύετε τα μακαρόνια, δυσκολεύεστε όμως να τα τυλίξετε στο πιρούνι; Φοβάστε ότι θα γελοιοποιηθείτε αν φάτε την αγαπημένη σας μακαρονάδα σε δημόσιο χώρο; Ανησυχείτε ότι το ρομαντικό σας δείπνο στο αστεράτο εστιατόριο θα καταστραφεί από τον ακαλαίσθητο τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε την καρμπονάρα σας;

Τώρα υπάρχει λύση. Η Stone Age Electronics, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σας, σάς παρουσιάζει τον Τυλιχτή Σπαγκέτι. Μια μικρή συσκευή, που μοιάζει με πιρούνι, αλλά δεν είναι. Με το απλό πάτημα ενός σχεδόν αόρατου κουμπιού, τα μακαρόνια θα τυλιχτούν... σαν από μόνα τους γύρω από τον Τυλιχτή, και επιτέλους θα φάτε με μοναδικό στιλ και χωρίς ντροπές.

Επικοινωνήστε τώρα με το traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Rodolfo di Pasta.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ

Κεφάτη και σπιρτόζικη ρεμπέτικη κομπανία ζητά δεξιοτέχνη του μπαγλαμά για ζωντανές εμφανίσεις τα σαββατοκύριακα.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο κυρ-Νίκου.

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΣΟΦΤ ΠΟΡΝΟ

Γράφετε; Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για καριέρα στο χώρο του θεάματος. Μεγάλη εταιρεία παραγωγής ζητά σεναριογράφους με μεράκι για υψηλής αισθητικής αξίας σοφτ πορνό κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικά σίριαλ. Άριστες συνθήκες εργασίας σε μοναδικό περιβάλλον, δημιουργική ελευθερία, υψηλές αποδοχές.

Ακόμα το σκέφτεστε; Στείλτε ΤΩΡΑ τα βιογραφικά σας και τις ιδέες σας στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Α. Λιγούρη-Καραλαμόγιου.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΟΥΝΕΣ

Μεγάλη ποικιλία από ράμματα για κάθε είδους γούνες. Δεχόμαστε και παραγγελίες.

Επικοινωνία στο: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Φ. Τσιντσιλά.

ΤΡΥΠΕΣ

Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε τρύπες στο νερό, με συνέπεια, υπευθυνότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία. Τα 25 χρόνια εμπειρίας μας εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα. Τιμές φιλικές.

Επικοινωνήστε τώρα στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Babis Fliaros

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΕΣ

Ζητούνται άτομα δημιουργικά και εργατικά, με αισθησιακή φωνή, ετοιμότητα και ζωηρή φαντασία για πλήρη απασχόληση σε ροζ γραμμή. Βασικός μισθός, ασφάλιση και bonus, διαρκής κατάρτιση.

Ελάτε τώρα για ένα δοκιμαστικό.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Νατάσας.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΛΑΘΙΑ

Πωλούνται μικρά καλάθια για πολλά κεράσια.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Κοφινά

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΩΧΤΗΣ

Σου τη σπάει ο διπλανός σου στο γραφείο; Σε εκνευρίζει ο μπροστινός σου στο τρόλεϊ με τη βρώμικη αμασχάλη; Η φασαριόζικη παρέα στο δίπλα τραπέζι ξυπνάει μέσα σου το δολοφόνο; Έχεις το μαλακομαγνήτη; Σου τη δίνει η ανθρωπότητα γενικώς; Θέλεις, βρε αδερφέ, να μείνεις μόνος σου επιτέλους, αλλά δεν θες να πας στη φυλακή για αυτό;

Τώρα υπάρχει μια απλή, οικολογική και ασφαλής λύση στο πρόβλημά σου. Ο ηλεκτρονικός ανθρωποδιώχτης G8 της Stone Age Electronics. Μια διακριτική και ελαφριά επαναφορτιζόμενη συσκευή που χωράει στην τσάντα αλλά και στην κωλότσεπη και εκπέμπει μαλακοαπωθητική ακτινοβολία που απομακρύνει τους ενοχλητικούς σε ακτίνα 5 μέτρων. Εσύ απλώς επιλέγεις ανάμεσα σε δύο λειτουργίες:

  • γενικευμένη απώθηση: απώθηση οποιουδήποτε ανθρώπινου όντος σε ακτίνα 5 μέτρων.
  • επιλεκτική απώθηση: απώθηση μονάχα επιλεγμένων ατόμων-στόχων.

Και μια μεγάλη προσφορά αποκλειστικά για τους αναγνώστες της Τρανής Ευκαιρίας, με κάθε ηλεκτρονικό ανθρωποδιώχτη που αγοράζετε σας αποστέλλουμε και ένα σιντί του Σαράντη Ρίμα εντελώς δωρεάν!

Για παραγγελίες: traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Σίμου Σπασμένου.

Ηλεκτρονικός ανθρωποδιώχτης G8 και… βρήκες την ησυχία σου!

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Διάσημος ανατρεπτικός καλλιτέχνης αγοράζει άδεια πλαστικά μπουκάλια αναψυκτικών, αποτσίγαρα και φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά, για ρηξικέλευθο εικαστικό project.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο D.H.

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

Πωλούνται διακοσμητικές πισίνες από πλαστικό σε φυσικές διαστάσεις. Είναι φωτιζόμενες και διαθέτουν συνθετικό υλικό που μοιάζει με νερό. Έχουν βάθος μόλις 15 εκατοστά και δεν χρειάζονται εκσκαφή για να τοποθετηθούν. Διατίθενται σε πολλά σχέδια και μεγέθη.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Τζ. Βαϊσμίλερ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΝΕΑ ΜΑΓΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ!!!

Αυτά τα ανεπιθύμητα κιλά των διακοπών δε λένε να φύγουν;
Ο/Η σύντροφός σας παραπονιέται ότι χάσατε τη σιλουέτα σας;
Ήρθε και στην Ελλάδα η μοναδική μυστική εφεύρεση του δρα Chase Taki Lasou που θα σας δώσει τη λύση!
Έφτασε επιτέλους η μαγική ζυγαριά που υπολογίζει με ακρίβεια το επιθυμητό σας βάρος, και δείχνει τα κιλά που ονειρεύεστε.
Τέρμα το άγχος, τέλος στις εξαντλητικές δίαιτες!
Εγγυημένα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας στιγμή.
Κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά που χρησιμοποιεί η NASA.
Εξαιρετική αντοχή στο βάρος.

Επικοινωνήστε στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Βούλας Αγλέορα

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΤΟΙ

Ημιθανής Ασσυρο-Βαβυλωνιακή θεότητα αναζητά πιστούς για άμεση δημιουργία παγκόσμιας θρησκείας. Προλάβετε τώρα τις πρώτες προνομιακές θέσεις που θα σας χαρίσουν υψηλά θρησκευτικά καθήκοντα στη νέα ιεραρχία, όπως: ιερείς, ιεροεξεταστές, μάντεις, υμνογράφοι, καντηλοσβήστες, υπεύθυνοι παγκαριών Α, Β, και Γ κατηγορίας, ιεροκύρηκες, θαυματοποιοί, μάρτυρες αορίστου χρόνου (με αυτόματη αγιοποίηση και δυνατότητα επικοινωνίας με τους πιστούς από το επέκεινα), αιρεσιάρχες, ισόβια μέλη του συμβουλίου διαχείρισης πνευματικών κρίσεων κτλ.
Μπόνους σε όλους τους υπόλοιπους πιστούς: μια θαυματουργή τρίχα της θεότητας σε πολυτελή συσκευασία.

Επικοινωνήστε στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Ιεροπίστης Μπαλαμούτη

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ EMO ΠΟΥ "ΤΑ ΛΕΝΕ"

Διαφημιστικό γραφείο του Κέντρου αναζητά Emo με ταλέντο για μεγάλη διαφημιστική καμπάνια μαύρου γιαουρτιού (πρωτοποριακή συνταγή μεγάλης γαλακτοβιομηχανίας με βασικό βουκολικό σλόγκαν "φάι μαύρου κ' ιέλα άβρου".
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και στους αποτυχόντες θα χαρισθούν μαύρα δαντελένια μαντηλάκια για χρήση της αρεσκείας τους.

Επικοινωνήστε στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Βρασίδα Μαραμένου

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τρανό blog, πρωτοπόρο στον τομέα των αγγελιών ιστολογίου, ζητεί αγγελίες με περιεχόμενο.

Επικοινωνήστε στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Μόσχου Λεμόνη.

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Είσαι ταλαντούχος; Μάθε πως να αξιοποιήσεις το ταλέντο σου και να ανέβεις επαγγελματικά, με τα εξειδικευμένα σεμινάρια τυλίγματος πιτόγυρων από τον διάσημο τυλιχτή Ανδρέα Λαρδή. Εξειδίκευση στα: Μονόπιτα, Δίπιτα, χωρίς κρεμμύδι, παιδικά (ντομάτα-πατάτα) και baby.
Μάθε να τυλίγεις πάνω από δέκα πιτόγυρα το λεπτό και εξασφάλισε τη σταδιοδρομία σου δίπλα στους πιο μεγάλους ψήστες.

Για αιτήσεις: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Λαρδή

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΟΥΡΑΔΟΚΟΦΤΕΣ

Μεγάλη ποικιλία από υπέροχους μεταξωτούς κουραδοκόφτες (στρινγκ) για άντρες και γυναίκες, όλοι σχεδιασμένοι από τον διάσημο μετρ Σίλβιο Μπερλουστρόνι. Η επιτομή του σέξι, σε πολλά χρώματα. Διατίθενται και μεγάλα μεγέθη.

Επικοινωνήστε τώρα στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο κ. Ώλου για να παραλάβετε τον κατάλογό μας.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

ΦΑΡΑΣΟΤΗΓΑΝΟ

Πόσες φορές χρειαστήκατε φαράσι και τηγάνι την ίδια στιγμή; Η απάντηση είναι καμία! Η εκπληκτική πατέντα φαρασοτήγανο συνδυάζει φαράσι και τηγάνι σε ένα και μόνο εργαλείο και έτσι γλιτώνετε χώρο στο νοικοκυριό σας!
Ειδικά για τους αναγνώστες της Τρανής Ευκαιρίας δώρο η φανταστική λεμονοστιφτόταπα για το νεροχύτη! Στίβει και βουλώνει και σας ξελασπώνει!

Για παραγγελίες: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Αντρέα Διχασμένου - Kagouroplast S.A.

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

ΓΙΝΕ ΠΕΙΡΑΤΗΣ

Ζητούνται έμπειροι ναύτες με δίψα για περιπέτεια για την επάνδρωση πειρατικού σκάφους με πεδίο δράσης το Αιγαίο Πέλαγος. Υψηλές αποδοχές, επιδόματα, ασφάλιση και bonus, προοπτικές εξέλιξης.

Αποστείλατε τα βιογραφικά σας στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Κάπτεν Τζιμ.

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΟΜΟΔΙΝΟ

Πουλάω το κομοδίνο του παππού μου μαζί με τα χάπια που έχει στο συρτάρι και το ποτηράκι για τη μασέλα. Χρώμα κομοδινί, κλασσικό σχέδιο.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Νίκου Εγγονόπουλου

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ

Εταιρεία κατασκευής στρωμάτων, ζητάει υπέρβαρα άτομα για το τμήμα δοκιμών και ποιοτικού ελέγχου.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Βαμβακούλα

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ

Ο Σαράντης Ρίμας, στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών «Γίδα μου με παράτησες» και «Είμαστε μοναχικοί (γιατί είμαστε βοσκοί)», αναζητεί ταλαντούχους νέους συνθέτες για τον επερχόμενο δίσκο του «Στη στάνη μονάχος αντέχω σα βράχος» (προσωρινός τίτλος). Προοπτικές για μακροχρόνια συνεργασία.

Αποστείλατε CV και δείγματα δουλειάς σας στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Τ. Σουξεδιάρη, manager

ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΚΑΜΕΝΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ

Αισθάνεστε ότι έχετε κάψει τον εγκέφαλό σας; Η Brain Extinguisher αναλαμβάνει να τον αναζωογονήσει προκαλώντας σας μια δροσερή τρικυμία εν κρανίω. Μια μοναδική ανατολίτικη κούρα μεταλλικού νερού με άρωμα μέντα, σε συνδυασμό με ευεργετικό ενδοκρανιακό μασάζ από τα σπάνια δαχτυλοειδή ψάρια Pisces Pizzes (γνωστά και ως μασαζόψαρα) και χαλαρωτική μουσική του συνθέτη Diabolo Badalamenti. Μελετημένη φροντίδα, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες, εγγυημένη χαλάρωση και ανακούφιση, τεράστια εμπειρία.

Ειδικότητά μας:

Εγκέφαλοι καμένοι από

  • Μακροχρόνιο blogging
  • Μακροχρόνια παρακολούθηση ταινιών του David Lynch
  • Μακροχρόνια παρακολούθηση εκπομπών για ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα – γνωστά και ως UFO)
  • Μακροχρόνια παρακολούθηση του νεανικού δελτίου ειδήσεων του Star
  • Εθισμό στην Τρανή Ευκαιρία

Παρακαλούμε, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ενημερώστε μας αν ανήκετε σε μία από τις άνω κατηγορίες, ώστε να σας προωθήσουμε στα επείγοντα.

Επικοινωνία στο traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Moufa Karim Abdul Mahmoud Blogger.

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΙΣΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ

Πωλούνται μισά μπατζάκια από το γόνατο και κάτω, σε διάφορα υφάσματα, από εταιρεία κατασκευής βερμούδων.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κας Ψαλιδά

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Πωλούνται αποστομωτικές απαντήσεις σε όλες τις ενοχλητικές ερωτήσεις, για όλα τα θέματα και τα γούστα. Τιμές λογικές. Δεχόμαστε και παραγγελίες.

Επικοινωνήστε: traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Σκούπας Φαράση.

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ;

Έλα να κάνουμε παρέα.

Στείλε το μήνυμά σου στο traniefkeria@tinstack.com, υ/ο Μοναχικής Ταρταρούγας.

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

Ζητείται παιδί με ιδιόκτητο μηχανάκι (με ευρύχωρο καλαθάκι ή μπαγαζιέρα) για hunting βιβλίων στο πλαίσιο του realease challenge "Έγκλημα στο Ελληνικό Φορουμ", από Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου.
Δώρο αυτοκόλλητο "I Break for Wild Books".

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com
Υ/ο Anemos

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Εταιρεία σοβαρή, με μεγάλο κύκλο εργασιών, ζητάει εμφανίσιμο υπάλληλο με πτυχίο στα οικονομικά, πιστοποιημένες γνώσεις Η/Υ και 2 ξένες γλώσσες, για τη θέση του executive coffee administrator στην καντίνα. Προϋπηρεσία απαραίτητη.

Πληροφορίες: traniefkeria@tinstack.com
Υ/ο Γ.Δράκου C.E.O. FOLA Imports S.A.

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΧΗΡΑ

Ενοικιάζεται ή μεταβιβάζεται χήρα, ελαφρώς μεταχειρισμένη, (δεύτερο
χέρι), σε καλή κατάσταση.
Δεκτός κάθε έλεγχος, αγορά κατόπιν δοκιμής.
"Λίγα χιλιόμετρα", θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος...

Πληροφορίες ΕΚΤΟΣ
ή στο traniefkeria@tinstack.com