Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

ΦΑΡΑΣΟΤΗΓΑΝΟ

Πόσες φορές χρειαστήκατε φαράσι και τηγάνι την ίδια στιγμή; Η απάντηση είναι καμία! Η εκπληκτική πατέντα φαρασοτήγανο συνδυάζει φαράσι και τηγάνι σε ένα και μόνο εργαλείο και έτσι γλιτώνετε χώρο στο νοικοκυριό σας!
Ειδικά για τους αναγνώστες της Τρανής Ευκαιρίας δώρο η φανταστική λεμονοστιφτόταπα για το νεροχύτη! Στίβει και βουλώνει και σας ξελασπώνει!

Για παραγγελίες: traniefkeria@tinstack.com υ/ο κ. Αντρέα Διχασμένου - Kagouroplast S.A.

7 σχόλια:

Νάρκισσος είπε...

Ό,τι κι αν είναι αυτό που παίρνετε στα γραφεία τηε "ευκαιρίας", το θέλω κι εγώ.

Masterpcm είπε...

Πές της τι πίνεις
και δεν τις δίνεις,
κι αν δε το πίνεις
πως και δε δίνεις;

M είπε...

Βασικά, δεν μας αφήνουν να το πιούμε πια. Πέσαμε στη μαρμίτα μικροί και από τότε ο Δρυίδης δεν μας δίνει μερίδα, όσο και να παρακαλάμε.

Ωστόσο, το ερευνητικό team της Τρανής Ευκαιρίας εργάζεται πυρετωδώς (ίσαμε τρία δευτερόλεπτα το μήνα) για να ανακαλύψει τη μυστική συνταγή του Δρυίδη και να την προσφέρει μέσω του blog σε όοοοοοοοοοοοολο τον κόσμο που ενδιαφέρεται, σε λογική τιμή.

Έως τότε, προσοχή στις διάφορες απομιμήσεις που πλασάρουν οι κάθε λογής τσαρλατάνοι. Τα μόνα αξιόπιστα υποκατάστατα είναι α) ρακή και β) λικέρ μαστίχα (η απαιτούμενη ποσότητα ποικίλλει από οργανισμό σε οργανισμό, πειραματιστείτε).

Νάρκισσος είπε...

Ααα, κι εσείς ρακές μαντάμ; Προημερών μας κατέφθασε ανεφοδιασμός από την πατρίδα, διότι είχαμε ξεμείνει.

(Όσο για την απαραίτητη ποσότητα στην περίπτωσή μου, εξαρτάται. Μια φορά πάντως, προκειμένου να εμφανιστώ επί σκηνής, ήπια μισό μπουκαλάκι νερού και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά: συνέχισα να ουρλιάζω απτόητη το satisfaction, ενώ ο ντράμερ είχε σπάσει τις μπαγκέτες του και όλο το συγκρότημα είχε σταματήσει να παίζει.)

M είπε...

Κάτι μου θυμίζει... Κάτι μου θυμίζει...

Θείε Alzheimer;

Ανώνυμος είπε...

αυτό που πίνουν το πουλάνε κιόλα (το κρασάκι του τσου) by the way πριν απο κάμποσο καιρό πήρε το μάτι μου το βιντεάκι σε (πρωι πρωι με την αυγούλα) τηλεοπτική εκπομπή.

M είπε...

Φτου ρε γμτ... Μας μυρίστηκαν... :οD