Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΚΔΙΚΗΤΡΙΕΣ

Σε παράτησε για άλλη; Σε κερατώνει συστηματικά; Σε έχει αστεφάνωτη δέκα χρόνια; Σε μπερδεύει με τη μάνα του; Νομίζει ότι είσαι υπηρέτριά του; Σου έχει κάνει τη ζωή σου κόλαση;

Εμείς είμαστε εδώ! Εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά και γνώστριες πανάρχαιων μυστικών της μαύρης, λευκής και εμπριμέ μαγείας, σχεδιάζουμε μαζί σου την ιδανική μέθοδο εκδίκησης. Όποιος κι αν είναι ο σκοπός σου -να κάνεις τον αχαΐρευτό σου... άνθρωπο, να τον εκδικηθείς, να τον τυλίξεις επιτέλους- σχεδιάζουμε μαζί σου ένα αποκλειστικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις επιθυμίες και ανάγκες σου αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του ηλίθιου που σε βασανίζει.

Ειδικότητά μας: πρόκληση ανικανότητας, πιτυρίδας, φαλάκρας, κακοσμίας, τερηδόνας, ουλίτιδας, φαρυγγίτιδας, πτώχευσης, αλλά ακόμα: καταστροφές αυτοκινήτων, ήττες ποδοσφαιρικών ομάδων, σαμποτάζ στο φαΐ της μαμάς, επιθέσεις από μανιασμένους μπράβους, απολύσεις και πολλά άλλα.

Μην περιμένεις άλλο. Επικοινώνησε μαζί μας και κατάστρεψέ του τη ζωή!

Για πληροφορίες:traniefkeria@tinstack.com, υπόψη Σάρας & Μάρας.

4 σχόλια:

Masterpcm είπε...

Καλημέρα, το τμήμα πωλήσεων παρακαλώ...

K@terin@ είπε...

καλημέρα ,
μήπως χρειάζονται άτομα για το group , προσφέρομαι , μπορείτε να με συνδέσετε με το hr dprt παρακαλώ ?

Ανώνυμος είπε...

εκπαιδευμένη στις ινδίες με master στο βου-ντου & μου-ντου,άμεσα αποτελέσματα σε ακτίνα δράσης 534,589χλμ.παρέχω οποιαδήποτε βοήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλούμε, οι ενδιαφερόμενες για συμμετοχή στην ομάδα να αποστείλουν τα βιογραφικά τους, μία ακτινογραφία θώρακος με γνωμάτευση παθολόγου, καθώς και δύο (2)τουλάχιστον συστατικές επιστολές από μέλη ΔΕΠ στο e-mail της Τρανής Ευκαιρίας.

Ευχαριστούμε.